OVERZICHT

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, affiches, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit. 

Meer dan 500 medewerkers houden zich in de Duitse vestiging in Neustadt a.d. Aisch dagelijks bezig met uw orders en geven deze stipt door aan onze productie, die ondertussen een oppervlak van ca. 40.000 vierkante meter in beslag neemt. Voor uw specifieke aanvragen staat een hooggekwalificeerd specialistenteam ter beschikking. 

De nauwkeurig uitgewerkte processen voor druk, verdere verwerking en verzending maken een optimale exploitatie van ons machinepark met een drieploegendienst mogelijk. Op die manier kunnen wij ongelooflijk lage prijzen aanbieden. 

Wekelijks gaan bij ons enkele miljoenen stuks drukwerk de deur uit om aan onze klanten in heel Europa te kunnen worden overhandigd. Voor de landen België, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland worden voor de standaardlevering zelfs geen verzendkosten berekend. Frankrijk, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Vorstendom Monaco profiteren vanaf een bepaalde bestelwaarde eveneens van gratis standaard levering.

Drukwerk gewoon online bestellen! - www.onlineprinters.nl

© 2014 onlineprinters.nl , powered by WEBSALE AG shopsysteem