Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Poloshirts

Met een vaste stijl poloshirts bedrukken

Trek de aandacht met onze elegante poloshirts, waarmee u uw bedrijf op uniforme wijze kunt presenteren. Laat de poloshirts bedrukken en steek heren, dames en kinderen gelijktijdig in de kleren. In ons assortiment vindt u poloshirts met lange en korte mouwen. Door knoopsluitingen en kragen in een bijpassende kleur hebben de polo's een vaste stijl en overtuigen vooral door hun bijzondere pasvorm. Bestel uw hoogwaardige poloshirts online, bestaand uit tot wel 100 procent katoen.

Shirts voor elke gelegenheid

De bedrukte poloshirts worden zowel in het dagelijks leven en beroepsleven als in de vrije tijd gedragen. Als klassieker onder de kledingstukken is vooral de polo met korte mouwen tijdloos en niet meer uit de modewereld weg te denken. Laat poloshirts bedrukken en zit met uw kledingkeuze goed bij elke gelegenheid. De polo's hoeven niet alleen te worden gedragen door uw medewerkers; wanneer u poloshirts laat bedrukken zijn deze bovendien ook hoogwaardige en exclusieve relatiegeschenken voor klanten.

Poloshirt bedrukken met talrijke mogelijkheden

Van logo, motief tot en met tekst, wij kunnen op het gebied van textieldruk alles op onze talrijke modellen voor u drukken. Wij brengen uw ideeŽn graag tot leven. Ontwerp gewoon een individueel design voor de voor- en achterkant van de poloshirts en wij bedrukken dit voor u. Al naargelang shirt staan er drukgedeelten met verschillende afmetingen voor de vormgeving ter beschikking. Zorg er eerst voor dat u weet of de grootte van de opdruk bij uw ideeŽn past. Vervolgens onderstreept u uw ontwerp met de juiste keuze van de kleur die uw shirt moet hebben. Dus gewoon beginnen en meteen online een individuele polo bestellen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina