Grootformaat wandplanners

WANDPLANNERS: EEN OVERZICHT VAN HET HELE JAAR

Met wandplanners in XXL-formaat heeft u een overzicht over het hele jaar aan de muur. Dankzij de overzichtelijke indeling met ÚÚn maand per kolom, is er voldoende ruimte voor afspraken, verjaardagen van medewerkers of vakantieperioden. Plan bij uw bestelling niet alleen voor uw eigen kantoor, maar ook voor dat van partners en klanten: want wandplanners bedrukt met uw logo zijn heel geschikt als relatiegeschenken. Wanneer u wandplanners laat drukken kunt u kiezen uit verschillende formaten, van een compacte kalender in A3-formaat tot en met XXL-planners in A0-formaat. Bovendien kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het formaat B1 (70 x 100 cm). Met kunstdrukpapier komt uw logo goed tot zijn recht, want het gestreken papier zorgt voor een heldere kleurweergave. U kunt de wandplanners al bestellen vanaf een oplage van 25 stuks.

Wanneer u wandplanners wilt laten drukken, kunt u natuurlijk heel normaal in de onlineshop van onze drukkerij bestellen en uw drukgegevens vervolgens uploaden. Geselecteerde plannerformaten van A3 tot A0 zijn beschikbaar in onze online vormgeven-tool. Uw voordeel: Wandplanners zonder extra programma's online vormgeven en dezelfde prijs betalen als in de shop. Daar kunt u ook andere producten als maandkalenders met ÚÚn blad of muurkalenders met een maandelijks overzicht en twaalf verschillende afbeeldingen maken en laten bedrukken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding