Goed

Trustpilot

Beurswand

DE MOBIELE BEURSWAND: D╔ BLIKVANGER BIJ EEN BEURSSTAND

Laat een beurswand bedrukken en vestig met een groot oppervlak de aandacht op uw beursstand. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, uw eigen beeldspraak, product, aanbieding of een andere communicatieboodschap op een oppervlak van meer dan vijf vierkante meter, met een presentatiewand kunt u de aandacht van bezoekers heel eenvoudig op uw beursstand vestigen. Daarvoor dient u er vooral op te letten hoe u uw beurswand vormgeeft en laat bedrukken. In het algemeen geldt: Minder is meer! Let er bij het design van de beurswand op, dat het niet te vol wordt. Concentreer u op een paar sleutelelementen, maak gebruik van kort en krachtig geformuleerde tekstboodschappen, en gebruik kleuren en lettergroottes die ook onder extreme lichtomstandigheden en van veraf goed herkenbaar zijn.

TEXTIELVOUWDISPLAY OM GEMAKKELIJK OP TE BOUWEN EN AF TE BREKEN

Onze mobiele beurswand bestaat uit een opvouwbaar metalen framesysteem en een 250 g/m▓ dikke textielwand van polyesterdoek, die aan de voorkant vierkleurig wordt bedrukt. Het bedrukte deel van ons textielvouwdisplay is gemaakt van hetzelfde materiaal als bijvoorbeeld het textiel van onze opvouwbare textielbalies, beurswanden en roll-up banners. Een combinatie van de verschillende producten laat een harmonisch totaalbeeld bij de beursstand zien, dat wordt ondersteund door een uniform design van de afzonderlijke elementen. Neem het design van de beurswand ÚÚn op ÚÚn over of pas kleuren, lettertypes of afbeeldingen weer toe bij de verdere uitrusting van uw beursstand.

Onze beurswanden worden opgevouwen geleverd in een transporttrolley op wielen. U kunt de mobiele beurswand flexibel gebruiken bij verschillende evenementen. Bovendien kunt u bij de bestelling selecteren of u twee bijpassende halogeenlampen wilt aanschaffen. Deze kunnen met een paar handgrepen bovenaan de rand van het textielvouwdisplay worden bevestigd, zodat de bedrukte voorzijde van de textielwand naar beneden toe wordt verlicht.

RECHTE EN GEBOGEN OPLOSSINGEN VOOR ELKE RUIMTE

In ons assortiment hebben wij rechte en gebogen beurswanden. Het textielvouwdisplay is een rechte beurswand die bestaat uit een vouwbaar framesysteem en textieldoek dat met behulp van klittenband wordt bevestigd. De beurswand met rits is verkrijgbaar als rechte en gebogen beurswand en bestaat uit een aluminium framesysteem dat in elkaar kan worden gestoken en met textieldoek wordt bespannen. Dit kan aan de zijkant met een ritssluiting worden gesloten en geopend. Welke vorm presentatiewand u kiest, hangt er vanaf of u uw beurswand bijv. in een hoek of in een rechte lijn wilt opstellen, vˇˇr een wand of een gevel vol ramen wilt plaatsen, of gewoon van wat er beter bij uw beursconcept past.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina