Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Plastic kaarten

PASJES BEDRUKKEN: VAN LEGITIMATIEBEWIJS TOT VISITEKAARTJE

Pasjes in creditcard-formaat zijn ideaal als klantenkaarten, zakkalenders, visitekaartjes en legitimatiebewijzen voor medewerkers. Maak, al naargelang behoefte een keuze uit standaard plastic kaarten, kaarten met een handtekeningenveld of plastic kaarten met magneetstrip voor het opslaan van gegevens of gebruik gecombineerde versies. Door het vertrouwde rijbewijsformaat met afgeronde hoeken passen onze pasjes in elke geldbeurs en portemonnee van uw klanten. Het materiaal "760 Á hard PVC" is daarbij zeer stevig en weerbestendig.

STEVIG MATERIAAL EN HOOGWAARDIGE DRUK

Wanneer u pasjes laat bedrukken, drukken wij uw gewenste motief op de geselecteerde pasjes en zorgen voor een zeer hoge kwaliteit bij de verwerking. De kaarten van PVC worden door ons dubbelzijdig vierkleurig (4/4) in offsetdruk of digitale druk bedrukt, zodat u veel vrijheid heeft met betrekking tot de vormgeving. Om de houdbaarheid te verhogen, wordt het oppervlak van de kaarten door ons ook veredeld. Lichte designs lamineren wij met een glanzende folie en donkere designs krijgen een matte finish. Dat beschermt niet alleen tegen slijtage en krassen, maar ziet er ook nog eens goed uit. Wanneer u pasjes wilt laten bedrukken, dient u op een hoge kwaliteit van de drukgegevens te letten om een uitstekend resultaat te krijgen. Houd er daarbij ook rekening mee dat de hoeken door ons standaard worden afgerond, zodat het formaat van de plastic kaarten volledig gelijk is aan dat van een legitimatiebewijs, rijbewijs, etc.

BEDRUKTE PASJES KUNNEN VEELZIJDIG WORDEN GEBRUIKT

Laat een goede indruk bij uw gesprekspartner achter, wanneer u hem of haar een mooi visitekaartje van plastic overhandigt. Wij bedrukken de pasjes graag met uw contactgegevens en uw bedrijfslogo, zodat u belangrijke zakelijke contacten heel stijlvol kunt onderhouden. Ook voor lidmaatschapsbewijzen, betaalpasjes en toegangskaarten zijn bedrukte pasjes geschikt. Op verzoek produceren wij uw lidmaatschaps- of identificatiebewijzen ook als magneetkaarten, die door leesapparatuur kunnen worden herkend. Op deze manier is een volkomen duidelijke identificatie mogelijk. Zo kunnen de bedrukte pasjes bijvoorbeeld als deuropener voor uw vertrekken worden gebruikt. Meer gebruiksmogelijkheden zijn de registratie van werktijden of het bijhouden van een medewerkersrekening (bijvoorbeeld voor de kantine). Een populair middel voor klantenbinding zijn bovendien zogenoemde bonuskaarten. Ook voor uw onderneming kunt u nu een dergelijke kunststof kaart voordelig introduceren. Beloon uw trouwste klanten met aantrekkelijke beloningen en verbeter de merkbinding doordat uw klanten altijd een kaart met uw logo in hun portemonnee hebben. De zakenkaarten kunnen worden gepersonaliseerd door de plastic kaarten met een handtekeningenveld te gebruiken.

FAQ's OVER PLASTIC KAARTEN

Waarvoor dient de magneetstrip op plastic kaarten?

Plastic kaarten met een magneetstrip zijn bedoeld als gegevensdragers, bijvoorbeeld als legitimatiebewijzen voor medewerkers, klanten- of bonuskaarten. Op de magneetstrip conform de ISO-norm 8711 kunnen gegevens op drie sporen worden opgeslagen, de capaciteit bedraagt ongeveer 1024 bits.

Voor welke doeleinden zijn de verschillende soorten plastic kaarten geschikt?

Plastic kaarten kunnen prima worden gebruikt als visitekaartjes of zakkalenders. Exemplaren met een handtekeningenveld zijn vooral geschikt als legitimatiebewijzen voor medewerkers, klanten- of bonuskaarten. Wanneer u de kaarten als gegevensdrager wilt gebruiken, adviseren wij plastic kaarten met magneetstrips.

Hoe stevig zijn de plastic kaarten?

Dankzij het 760 Ám harde pvc met een dikte van 0,76 mm zijn onze hoogwaardige plastic kaarten heel stevig. Bovendien zijn ze slijtvast en weerbestendig. Nu bestellen!
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina