Goed

Trustpilot

Textielposters

TEXTIELPOSTERS DRUKKEN - ALS RECLAMEOPPERVLAK EN ALS DECORATIE

Een textielposter is een heel bijzonder eyecatcher. De stoffen banner ziet er prachtig uit en verliest ook na lange tijd niet aan uitstraling. Ideaal om een accent te plaatsen bij de inrichting van uw showrooms, bijvoorbeeld met uw logo in een groot formaat of een imposante wereldkaart als wanddecoratie. Bovendien kunnen effectvolle reclameboodschappen met textielposters doeltreffend worden overgebracht. Aan uw mogelijkheden en ideeŰn wordt geen paal en perk gesteld. Voor het drukken wordt UV-inkt gebruikt, zodat de kleuren zeer contrastrijk en helder worden weergegeven. Zo worden uw favoriete foto's, reclamemotieven en actieslogans heel goed geaccentueerd. U kunt bij ons al ÚÚn enkele textielposter laten drukken!

STOFFEN BANNERS GEMAKKELIJK BEVESTIGEN EN VERWISSELEN

Om de textielbanners gemakkelijk te kunnen aanbrengen, kunt u deze inclusief hoogwaardige aluminium profielen bestellen. Dankzij de ge´ntegreerde plastic ringogen kunnen de textielposters probleemloos worden ge´nstalleerd en vallen gegarandeerd niet meer van de wand. Ook praktisch om snel op te hangen. Deze zijn verkrijgbaar voor alle aangeboden DIN-maten en speciale formaten. Wanneer u de aluminium profielen voor textielposters al heeft, kunt u bij ons ook gewoon alleen de gedrukte posters zonder systeem bestellen. Daarmee kunt u uw textielposters gemakkelijk verwisselen en bent zo nog flexibeler bij de presentatie van uw motieven en reclameacties.

TEXTIELPOSTERS ALS HIGHLIGHT BINNENSHUIS

Het polyesterdoek van de textielbanners is in vergelijkbaar met gangbare papiersoorten sterker en duurzamer: Daardoor zijn textielposters echte highlights voor binnenshuis. De toepassingsmogelijkheden zijn daarbij uiterst gevarieerd. Ze zijn vooral populair op beurzen, conferenties en evenementen, omdat de stoffen banners dankzij de aluminium profielen ongecompliceerd opgehangen en weggenomen kunnen worden. Ook in winkelcentra kunnen aanbiedingen en acties met textielposters gemakkelijk op een wand worden afgebeeld. Wanneer u uw reclamemiddelen buiten wilt aanbrengen, adviseren wij u gebruik te maken van onze weerbestendige PVC-spandoeken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina