Presentatiemappen/Ordners

ONS GEVARIEERDE ASSORTIMENT PRESENTATIEMAPPEN: EEN OVERZICHT

Van offertemappen tot presentatiemappen bij ons vindt u beslist de juiste map voor uw behoefte. Wij bieden een groot aantal vormgevingsmogelijkheden, hoogwaardig papier en de mogelijkheid om u presentatiemappen te veredelen met verschillende kleuren en materialen.

In principe kunt u presentatiemappen in elke categorie in staand A4-formaat, enkel- of dubbelzijdig bedrukt, bestellen. Presentatiemappen met sluitlip kunt u bovendien laten bedrukken in de formaten A6 en DIN-lang, ook in staand formaat en telkens enkel- of dubbelzijdig. Bij exclusieve presentatiemappen kunt u behalve het staande A4-formaat ook kiezen uit A4 vierkant en A5.

PAPIERSOORTEN EN KLEUREN VOOR UW PRESENTATIEMAPPEN

Kies bij ons papier altijd uit kunstdrukpapier van 300 g/m▓ en 400 g/m▓. Voor presentatiemappen met sluitlip bieden wij u bovendien de mogelijkheid om presentatiemappen van chromokarton te laten drukken. Exclusieve presentatiemappen drukken wij bovendien van offsetpapier en kringloopkarton.

Alle presentatiemappen bedrukken wij naar wens vier- of vijfkleurig. Terwijl wij bij de vierkleurendruk uitsluitend onze toevlucht nemen tot de vier basiskleuren van de offsetdruk, CMYK, gebruiken wij voor het vijfde kanaal zilver (metallic), goud (metallic) en kleuren uit het HKS- en Pantone-palet. Wanneer u wilt dat wij mappen bedrukken met speciale kleuren, dan maakt u in het vormgevingsprogramma gewoon nog een kleurveld met de speciale kleur aan.

INDIVIDUELE ORDNERS DRUKKEN

Zorg voor orde in uw dossierkast en op uw bureau. Berg uw talrijke documenten op in individueel bedrukbare ordners. De hefboomsluiting met een klassieke dubbele beugel houdt dossiers netjes bij elkaar tot een vulhoogte van 55 mm. U kunt de ringband enkel- of dubbelzijdig vierkleurig laten bedrukken.

Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie