Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Presentatiemappen/Ordners

ONS GEVARIEERDE ASSORTIMENT PRESENTATIEMAPPEN: EEN OVERZICHT

Van offertemappen tot presentatiemappen bij ons vindt u beslist de juiste map voor uw behoefte. Wij bieden een groot aantal vormgevingsmogelijkheden, hoogwaardig papier en de mogelijkheid om u presentatiemappen te veredelen met verschillende kleuren en materialen.

In principe kunt u presentatiemappen in elke categorie in staand A4-formaat, enkel- of dubbelzijdig bedrukt, bestellen. Presentatiemappen met sluitlip kunt u bovendien laten bedrukken in de formaten A6 en DIN-lang, ook in staand formaat en telkens enkel- of dubbelzijdig. Bij exclusieve presentatiemappen kunt u behalve het staande A4-formaat ook kiezen uit A4 vierkant en A5.

PAPIERSOORTEN EN KLEUREN VOOR UW PRESENTATIEMAPPEN

Kies bij ons papier altijd uit kunstdrukpapier van 300 g/m≤ en 400 g/m≤. Voor presentatiemappen met sluitlip bieden wij u bovendien de mogelijkheid om presentatiemappen van chromokarton te laten drukken. Exclusieve presentatiemappen drukken wij bovendien van offsetpapier en kringloopkarton.

Alle presentatiemappen bedrukken wij naar wens vier- of vijfkleurig. Terwijl wij bij de vierkleurendruk uitsluitend onze toevlucht nemen tot de vier basiskleuren van de offsetdruk, CMYK, gebruiken wij voor het vijfde kanaal zilver (metallic), goud (metallic) en kleuren uit het HKS- en Pantone-palet. Wanneer u wilt dat wij mappen bedrukken met speciale kleuren, dan maakt u in het vormgevingsprogramma gewoon nog een kleurveld met de speciale kleur aan.

INDIVIDUELE ORDNERS DRUKKEN

Zorg voor orde in uw dossierkast en op uw bureau. Berg uw talrijke documenten op in individueel bedrukbare ordners. De hefboomsluiting met een klassieke dubbele beugel houdt dossiers netjes bij elkaar tot een vulhoogte van 55 mm. U kunt de ringband enkel- of dubbelzijdig vierkleurig laten bedrukken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina