WK 2022: speelschema-templates voor uw marketing

Op 21 november 2022 zal weldra weer de voetbalkoorts toeslaan – het eerste fluitsignaal klinkt om 11.00 uur Nederlandse tijd. Of u de wedstrijden nu volgt voor de televisie thuis, in uw stamkroeg of via uitzendingen in het openbaar, het gejuich zal niet van de lucht zijn. Maak uw klanten en partners attent op uw onderneming met de WK 2022-speelschema’s van ONLINEPRINTERS.

Eventplanning – Stap voor stap naar een geslaagd evenement

Of het nu gaat om een bruiloft, liefdadigheidsgala of bedrijfsfeest: Voor een evenement moeten afspraken worden gemaakt, uitnodigingen worden verzonden en de cateringservice moet worden geboekt. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, is een goede eventplanning raadzaam.

Pdf-bestand maken – met online- en offline-programma’s

Of het nu is om een bestand door te sturen, te archiveren of naar de drukkerij te sturen – een pdf-bestand is voor veel gevallen het meest geschikte uitwisselingsformaat. Maar hoe kan nu het snelst en het best een PDF van een bestand worden gemaakt?

“Lord of the Rings”-lettertypes rechtstreeks uit Midden-aarde

Het “Lord of the Rings”-lettertype is net zo bekend als de boeken van Tolkien en de spectaculaire verfilmingen ervan. Hoe men ze zelf kan gebruiken en welke lettertypes Midden-aarde ons nog meer heeft te bieden, verraden wij hier.

Photoshop-filters en hun toepassing – basics tutorial

Afbeeldingen bewerken met behulp van Photoshop-filters is een elementair onderdeel van het grafische programma Adobe. Dat kunnen kleurveranderingen, vervagingen of zelfs compleet nieuwe afbeeldingseffecten zijn. Photoshop biedt daarvoor een nagenoeg onbeperkt aantal filters. In deze video-tutorial maken wij u vertrouwd met drie verschillende filters en laten wij zien hoe u deze met slechts een paar klikken op uw afbeeldingen kunt toepassen.

Pdf-bestand converteren naar een jpg-bestand: verschillende oplossingen leiden naar het doel

Hoe een pdf-bestand met een hoge resolutie kan veranderen in een verkleind jpg-bestand? Wij laten u verschillende manieren zien hoe u een pdf-bestand kunt omzetten in een jpg-bestand – met en zonder Adobe Acrobat Pro, systeemeigen functies en nuttige online-tools.

Inhoudsopgave in InDesign aanmaken – basics tutorial

Vroeger was het een nachtmerrie voor ontwerpers, tegenwoordig is een inhoudsopgave met een paar muisklikken gerealiseerd: Het maken van een inhoudsopgave kost lay-outers geen hoofdbrekens meer, wanneer zij een paar fundamentele regels ter harte nemen.

Het maken van een lay-out in InDesign: Afbeeldingen invoegen – basics tutorial

Wat hebben gedrukte magazines, tijdschriften en catalogi met elkaar gemeen? Juist, ze hebben allemaal een lay-out met teksten en afbeeldingen. Adobe InDesign heeft de juiste gereedschappen om beide componenten goed uit te lijnen en te plaatsen. Hoe u in InDesign afbeeldingen kunt invoegen, beheren en controleren, ziet u in onze tutorial.

Photoshop: slimme objecten en hun voordelen – basics tutorial

Bij slimme objecten houdt men er eerst geen rekening mee hoe omvangrijk en veelzijdig de Photoshop-functie kan worden toegepast. Alleen al het converteren van een afbeelding naar een slim object kan de gehele workflow van de beeldbewerking vereenvoudigen. In deze tutorial laten wij u drie toepassingsmogelijkheden zien, waarbij slimme objecten in Photoshop u bij uw werkzaamheden kunnen ondersteunen.

Pdf-formulier maken – snel en eenvoudig naar een interactief document

Interactieve formulieren kunnen bij het invoeren en controleren van gegevens voor de gebruikers zeer nuttig zijn. Wij laten u zien hoe u met Adobe en verschillende online-tools een pdf-formulier kunt maken en dit aan uw eigen behoeften kunt aanpassen.