Prijselasticiteit eenvoudig uitgelegd

0

Wie reagieren Kunden auf Preisveränderungen? Die Kennziffer Preiselastizität erfasst in Zahlen, welche Auswirkungen Preissenkungen und -steigerungen auf das Kaufverhalten der Konsumenten haben.

Copyright, handelsmerk en geregistreerd handelsmerk in gebruik

Het copyrightteken creëert niet automatisch copyright. Wij leggen uit wat het copyrightteken, het handelsmerk en het geregistreerde handelsmerk betekenen en laten zien hoe ze in een typografische context worden gebruikt.

Kalligrafisch lettertype met een zekere swing

0

De kunst van het mooi schrijven is nog steeds in de mode en daarom geniet kalligrafisch schrijven op veel gebieden een grote populariteit. Wie niet zelf wil schrijven, kan op internet lettertypes vinden in de meest uiteenlopende stijlen. Wij presenteren er enkele die zij commercieel kunnen gebruiken.

Gebruik Super Mario-lettertype

0

Dit lettertype heeft een hoge herkenningswaarde onder de generaties Nintendo-spelers. Hun aandacht is dus al verzekerd – en voor de ouderen een aangenaam gevoel van nostalgie.

Microsoft Outlook Away Notes maken en instellen met gratis sjablonen

0

Vakantie, zakenreis of verandering van bedrijf – een automatisch antwoord per post is een goede keuze voor elk type afwezigheid. Heeft u snel een adequaat geformuleerd afwezigheidsbriefje nodig? Bij ons vindt u vele praktische tips en gratis tekstsjablonen voor uw volgende afwezigheid op kantoor.

WK 2022: speelschema-templates voor uw marketing

Op 21 november 2022 zal weldra weer de voetbalkoorts toeslaan – het eerste fluitsignaal klinkt om 11.00 uur Nederlandse tijd. Of u de wedstrijden nu volgt voor de televisie thuis, in uw stamkroeg of via uitzendingen in het openbaar, het gejuich zal niet van de lucht zijn. Maak uw klanten en partners attent op uw onderneming met de WK 2022-speelschema’s van ONLINEPRINTERS.

Eventplanning – Stap voor stap naar een geslaagd evenement

Of het nu gaat om een bruiloft, liefdadigheidsgala of bedrijfsfeest: Voor een evenement moeten afspraken worden gemaakt, uitnodigingen worden verzonden en de cateringservice moet worden geboekt. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, is een goede eventplanning raadzaam.

Pdf-bestand maken – met online- en offline-programma’s

Of het nu is om een bestand door te sturen, te archiveren of naar de drukkerij te sturen – een pdf-bestand is voor veel gevallen het meest geschikte uitwisselingsformaat. Maar hoe kan nu het snelst en het best een PDF van een bestand worden gemaakt?

“Lord of the Rings”-lettertypes rechtstreeks uit Midden-aarde

Het “Lord of the Rings”-lettertype is net zo bekend als de boeken van Tolkien en de spectaculaire verfilmingen ervan. Hoe men ze zelf kan gebruiken en welke lettertypes Midden-aarde ons nog meer heeft te bieden, verraden wij hier.

Photoshop-filters en hun toepassing – basics tutorial

Afbeeldingen bewerken met behulp van Photoshop-filters is een elementair onderdeel van het grafische programma Adobe. Dat kunnen kleurveranderingen, vervagingen of zelfs compleet nieuwe afbeeldingseffecten zijn. Photoshop biedt daarvoor een nagenoeg onbeperkt aantal filters. In deze video-tutorial maken wij u vertrouwd met drie verschillende filters en laten wij zien hoe u deze met slechts een paar klikken op uw afbeeldingen kunt toepassen.