Postkaarten toen en nu: De ontwikkeling van het afdrukmedium en de rol ervan in marketing

0

Vakantiegroeten van de familie, grappige spreuken uit de boekwinkel of de nieuwste postaandacht uit uw favoriete winkel: postkaarten zijn een echt allround talent en even interessant voor privé- als voor zakelijke doeleinden. Wij laten u zien waarom de kaarten nog steeds trendy zijn.

Postkaarten: Sjablonen voor de achterkant

Postkaarten zijn ideaal voor privé- en zakelijke communicatie en voor direct-marketingmaatregelen. Er zijn echter een paar dingen waar u aan moet denken bij het ontwerpen van de achterkant. Met onze gratis sjablonen als PDF-bestanden en InDesign-documenten voor DIN A6 en DIN lang, zit u aan de veilige kant.

Prijselasticiteit eenvoudig uitgelegd

0

Wie reagieren Kunden auf Preisveränderungen? Die Kennziffer Preiselastizität erfasst in Zahlen, welche Auswirkungen Preissenkungen und -steigerungen auf das Kaufverhalten der Konsumenten haben.

Copyright, handelsmerk en geregistreerd handelsmerk in gebruik

Het copyrightteken creëert niet automatisch copyright. Wij leggen uit wat het copyrightteken, het handelsmerk en het geregistreerde handelsmerk betekenen en laten zien hoe ze in een typografische context worden gebruikt.

Kalligrafisch lettertype met een zekere swing

0

De kunst van het mooi schrijven is nog steeds in de mode en daarom geniet kalligrafisch schrijven op veel gebieden een grote populariteit. Wie niet zelf wil schrijven, kan op internet lettertypes vinden in de meest uiteenlopende stijlen. Wij presenteren er enkele die zij commercieel kunnen gebruiken.

Gebruik Super Mario-lettertype

0

Dit lettertype heeft een hoge herkenningswaarde onder de generaties Nintendo-spelers. Hun aandacht is dus al verzekerd – en voor de ouderen een aangenaam gevoel van nostalgie.

Microsoft Outlook Away Notes maken en instellen met gratis sjablonen

0

Vakantie, zakenreis of verandering van bedrijf – een automatisch antwoord per post is een goede keuze voor elk type afwezigheid. Heeft u snel een adequaat geformuleerd afwezigheidsbriefje nodig? Bij ons vindt u vele praktische tips en gratis tekstsjablonen voor uw volgende afwezigheid op kantoor.

WK 2022: speelschema-templates voor uw marketing

Op 21 november 2022 zal weldra weer de voetbalkoorts toeslaan – het eerste fluitsignaal klinkt om 11.00 uur Nederlandse tijd. Of u de wedstrijden nu volgt voor de televisie thuis, in uw stamkroeg of via uitzendingen in het openbaar, het gejuich zal niet van de lucht zijn. Maak uw klanten en partners attent op uw onderneming met de WK 2022-speelschema’s van ONLINEPRINTERS.

Eventplanning – Stap voor stap naar een geslaagd evenement

Of het nu gaat om een bruiloft, liefdadigheidsgala of bedrijfsfeest: Voor een evenement moeten afspraken worden gemaakt, uitnodigingen worden verzonden en de cateringservice moet worden geboekt. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, is een goede eventplanning raadzaam.

Pdf-bestand maken – met online- en offline-programma’s

Of het nu is om een bestand door te sturen, te archiveren of naar de drukkerij te sturen – een pdf-bestand is voor veel gevallen het meest geschikte uitwisselingsformaat. Maar hoe kan nu het snelst en het best een PDF van een bestand worden gemaakt?