Drukwerk online vormgeven

Maak de ontwerpen voor uw drukwerk gratis direct in de browser – zonder dure software of grafische vakkennis. Profiteer van een enorme keuze aan professionele motieven.
Afbeelding

"Online vormgeven"-prijsknallers selecteren

Populaire relatiegeschenken online vormgeven

Wij helpen u graag verder

Nieuw & gratis

Professionele ontwerpen ook zonder eigen foto's

Wij bieden u volledige vrijheid qua vormgeving met talrijke lay-outtemplates en meer dan 20 miljoen hoogwaardige foto's in drukkwaliteit uit de beelddatabank Shutterstock. Zo maakt u ook zonder eigen beeldmateriaal professionele ontwerpen die gezien mogen worden.
Afbeelding

Productoverzicht

Uw voordelen

Afbeelding

Eenvoudige bediening, zonder extra software

Met onze "Online vormgeven"-tool kunt u snel en eenvoudig direct in de browser gepersonaliseerde ontwerpen maken. U heeft noch extra software noch grafische vakkennis nodig om bijvoorbeeld drukklare flyers, posters en ander drukwerk te ontwerpen. De benodigde gegevens voor het op te maken bestand worden automatisch door ons systeem gegenereerd en verwerkt.
Afbeelding

Veelsoortige keuze aan lay-outs en motieven

Profiteer van veelsoortige lay-outtemplates en onze samenwerking met de beelddatabank Shutterstock. Voor uw ontwerpen heeft u de vrije keus uit meer dan 20 miljoen hoogwaardige foto's in drukkwaliteit of kunt u gebruikmaken van onze vooraf geselecteerde fotoverzamelingen in 70 verschillende themagebieden. Natuurlijk kunt u deze ook combineren met uw eigen motieven.
Afbeelding

Hoogwaardig geproduceerd

Uw drukwerk in het door u gewenste design drukken wij in de vertrouwde hoge ONLINEPRINTERS-drukkwaliteit. Met liefde voor detail en een zeer moderne druktechnologie werken onze medewerkers er dagelijks aan, uw ontwerpen op flyers, posters e.d. tot leven te wekken. Per jaar realiseren wij ongeveer 3,2 miljard gedrukte producten.

"Online vormgeven" in vier stappen

Afbeelding

1. Product selecteren

Selecteer een passend formaat en bepaal papier en oplage.
Afbeelding

2. Template vastleggen

Klik op "Online vormgeven" en selecteer een lay-outtemplate.
Afbeelding

3. Inhoud invoegen

Voeg teksten en foto's in en gebruik het professionele beeldmateriaal.
Afbeelding

4. Bestelling verzenden

Bevestig uw definitieve vormgeving en bestel uw gewenste product.

Veelgestelde vragen over de "online vormgeven"-tool

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding