Goed

Trustpilot

Verpakkingen

Verpakkingen bedrukken en mensen blij maken

Of u nu als onderneming kleine attenties aan vaste klanten cadeau wilt doen of hoogwaardige cadeaus aan langjarige klanten wilt schenken mooie verpakt zien deze er nog waardevoller uit. Ook in de detailhandel zijn klanten blij met de service, waarbij in de winkel gekochte producten direct worden verpakt om deze cadeau te kunnen geven. Wanneer de feestdagen voor de deur staan, stijgt het aantal cadeaus gewoonlijk. Cadeautjes en producten zijn snel verpakt in bijpassende dozen. Bovendien beschermen deze hoogwaardige verpakkingen de inhoud tijdens het transport. Daarbij wordt u een prachtige gelegenheid geboden: Laat de verpakkingen bedrukken en voorzien van uw reclameboodschap en uw logo. Bestel individuele verpakkingen, waarmee u dankzij de opdruk ook de waarneming van uw merk kunt vergroten.

Passende verpakkingen bedrukken

Wanneer u individuele verpakkingen wilt laten bedrukken, heeft u bij ons in de onlineshop een enorme keuze uit dozen in verschillende vormen, formaten en afmetingen. Kies bijvoorbeeld een kussendoosje voor langwerpige artikelen of een kubusvormige kartonnen vouwdoos om veel kleine producten in te verpakken. Bovendien vindt u in ons assortiment platte dekseldozen met een afneembaar deksel. U kunt ook verschillende flesverpakkingen bestellen voor flessen van diverse afmetingen. Tip: Controleer vˇˇr de vormgeving van uw design en voordat u een bepaalde doos kiest, eerst de afmetingen van de inhoud die u er later in wilt doen. Zo weet u zeker dat de inhoud er ook in past.

De verpakkingen kunnen rondom worden bedrukt. Zo heeft u de mogelijkheid uw creativiteit de vrije loop te laten en behalve uw logo ook een individueel design voor de verpakkingsopdruk vorm te geven. Verpakkingen kunnen in onze onlineshop al vanaf een oplage van 100 stuks worden gedrukt.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina