Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Postkaarten

SCHRIJF WEER EENS EEN KAARTJE: POSTKAARTEN DRUKKEN VOOR EEN PERSOONLIJKE GROET

Persoonlijke berichten als brief of postkaart zijn in het digitale tijdperk een zeldzaamheid geworden. Meestal worden informatie of reclameboodschappen elektronisch per e-mail verzonden, of berichten als smsje of via Messenger verstuurd. Zorg dat u opvalt in de berichtenstroom en plaats met tastbare media als post- of vouwkaarten bewust accenten in uw merkcommunicatie. Schrijf uw klanten of zakenpartners toch weer eens een postkaart of een persoonlijke wenskaart. U kunt de kaarten gebruiken als gericht reclamemiddel en vormgeven in uw eigen design. Uw individuele postkaarten bedrukken wij graag met het door u gewenste motief, uw logo en uw reclameboodschap. Of het gaat om vaste of nieuwe klanten, een bijzondere presentatie in de gebruikelijke post van uw doelgroepen is met postkaarten in uw corporate design gewaarborgd.

GEVARIEERDE POSTKAARTEN DRUKKEN: HET HOEFT NIET ALTIJD HOEKIG TE ZIJN!

U kunt postkaarten in verschillende afmetingen laten maken. Maar wist u dat u behalve DIN-genormeerde standaardformaten in een rechthoekige of vierkante vorm in onze drukkerij ook ronde en ovale postkaarten kunt bestellen? Ontwerp bijvoorbeeld de uitnodigingen voor uw volgende evenement opvallend anders en laat ronde of ovale postkaarten drukken. Dat verhoogt de aandacht van uw doelgroepen aanmerkelijk. Tenslotte ontvangt men niet zo heel vaak ronde brieven, flyers of andere gedrukte producten met de post. Of u nu alleen speciale klanten met een bedrukte postkaart blij wilt maken of uw vaste clientŤle iets wilt sturen, is aan u. Vermeld hier gewoon de gewenste oplagen voor uw gewenste motief.

De gangbaarste postkaartenformaten:

Postkaartenformaat Formaat in mm Vereiste pixels bij 300 dpi
A852 x 74 mm614 x 874 px
A774 x 105 mm874 x 1240 px
A6105 x 148 mm1240 x 1748 px
A5148 x 210 mm1748 x 2480 px
A4210 x 297 mm2480 x 3508 px
A3297 x 420 mm3508 x 4961 px
DL105 x 210 mm1240 x 2480 px
Maxi-formaat 125 x 235 mm1476 x 2776 px

POSTKAARTEN MET NET DAT BEETJE EXTRA DRUKKEN VOOR HOOGWAARDIGE UITNODIGINGEN EN MEER

Behalve formaat en vorm van uw bedrukte postkaarten zijn er nog meer mogelijkheden om uw persoonlijke bericht of reclameboodschap vernuftig te accentueren. Belangrijk is dat het gedrukte eindproduct bij uw onderneming en uw boodschap past. Bepaal bij de bestelling het gewenste gramsgewicht van het papier en selecteer als optie een verdeling voor uw postkaarten. Stralend mooi: Wij drukken uw exclusieve postkaarten graag met uw foto met een glanzende UV-laklaag. Dan stralen de kleuren erg mooi. Maak ook voor liefhebbers van postkaarten met een matte finish bieden wij verschillende oplossingen aan. Hierbij zijn ook gedeeltelijke veredelingen van uw postkaart mogelijk. Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van smaak.
Postkaarten kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt, niet alleen als reclamemiddel of uitnodiging. Gebruik bedrukte postkaarten ook eens als vouwkaarten of bijzondere wenskaarten voor Kerstmis of om uw zakenpartner gelukwensen voor zijn verjaardag te sturen. Wij drukken postkaarten voor u als zeer opvallende visitekaartjes, zodat potentiŽle nieuwe klanten u zich gegarandeerd zullen herinneren. Bovendien kunnen postkaarten ook voor andere bestemmingen worden gebruikt, bijvoorbeeld als flyers of entreekaarten. En wie had dat gedacht: Postkaarten zijn vooral populair met grappige spreuken of een chique foto. Wie dus bij de vormgeving van zijn individuele postkaarten eens goed nadenkt en creatief is, kan zich op de werkplek van zijn klanten langdurig verzekeren van een goede plaats.

FAQ's OVER POSTKAARTEN

Kan ik speciale formaten bestellen - bijvoorbeeld XXL-varianten?

Ja. Behalve de klassiekers bieden wij ook diverse speciale formaten aan. Het A3-formaat met de afmetingen 29,7 cm x 42,0 cm is het grootste in onze portfolio. Er zijn ook ronde of ovale producten leverbaar die bijzondere creaties opleveren als ze worden bedrukt. Let erop dat de standaardprijs voor het verzenden van een postkaart ter hoogte van 0,60 slechts tot een lengte van 23,5 cm geldt.

Heeft Onlineprinters ook een frankeerservice?

Voor kaarten en sommige andere soorten drukwerk die bij ons zijn geproduceerd, kunt u gebruikmaken van onze mailingservice. Daarvoor gelden vier eenvoudige stappen:
1. U kiest uw favoriete reclamemiddel met de gewenste veredeling en structuur.
2. U plant de bezorging.
3. U stuurt het opgemaakte bestand naar ons toe.
4. Wij overhandigen uw artikelen aan Deutsche Post, die de bezorging zoals gewenst uitvoert.

Hoe voer ik postkaarten af, die na een reclamecampagne over of verouderd zijn?

Het antwoord zal u in sommige gevallen verrassen. Wanneer u bij het vormgeven van de post- of uitnodigingskaarten een individuele coating van het papier heeft laten aanbrengen, behoren deze in tegenstelling tot wat u wellicht denkt, bij het restafval en niet in de papiercontainer. U vraagt zich nu terecht af wat dat voor het weggooien van foto's betekent. Ja, hiervoor geldt hetzelfde. Papier met een coating dient niet via de papiercontainer te worden afgevoerd.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina