Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Roll-up banner

ROLL-UP BANNERS EN DISPLAYS VOOR BEURZEN EN ANDERE EVENEMENTEN

Roll-up banners zijn een populair medium op beurzen, evenementen en op het point of sale. Of het nu is voor een presentatie van het eigen merk, van het product of van het nieuwste aanbod: met een roll-up banner trekt u met een groot oppervlak de aandacht van bezoekers en klanten. Onze roll-up banners kunnen met en zonder systeem worden besteld evenals in een normale of XXL-uitvoering. Daarbij zijn onze rollups verkrijgbaar in een Basic- en Exclusief-/Premium-variant.

ROLL-UP BANNERS: COMPLEET SYSTEEM VOOR BINNEN EN BUITEN

Onze roll-upsystemen bestaan uit een aluminium frame, drie smalle aluminium stangen en een reclamebanner van PVC, polyesterdoek of polyesterfolie. Het systeem kan in een handomdraai zonder gereedschap worden opgezet en kan met een gewicht van slecht vijf kilo in de bijgeleverde transporttas gemakkelijk worden getransporteerd. Voor het systeem kan worden gekozen uit eenzijdige en tweezijdige varianten; het gaat hierbij om systemen die van slechts ťťn of van twee banners (voor- en achterkant) kunnen worden voorzien. Alle roll-up banners worden enkelzijdig vierkleurig bedrukt en aangeboden als indoor- en outdoordisplay.

X-BANNERS EN L-BANNERS: ROLLUPS EN DISPLAYS MET VERSCHILLENDE OPZETCONSTRUCTIES

Voor onze X- en L-banners kunt u ofwel alleen de roll-up banner bedrukken of een compleet systeem inclusief druk en opzetconstructie bestellen. Het verschil tussen X- en L-banners is alleen zichtbaar aan de achterkant: de constructie van de stangen aan de achterkant van de rollup. Terwijl X-banners een X-vormige opzetconstructie hebben, doen de stangen bij L-banners herinneren aan de letter L vooral door de uitstekende stang op de vloer. X- en L-banners kunt u bestellen met dezelfde materialen als onze andere rollups. Bovendien kan men voor deze banners ook het materiaal canvas kiezen.

FAQ'S OVER HET PRODUCT ROLL-UP BANNERS

Wat is bij de leveringsomvang van een roll-up systeem inbegrepen?

Behalve de bedrukte banner is bij de levering van de roll-up banner ook het complete systeem inclusief cassette en "tentstok" inbegrepen. Een tas om het systeem gemakkelijk mee te kunnen nemen wordt eveneens bijgeleverd. Wanneer u al een systeem heeft, kunt u ook alleen een bedrukte banner nabestellen.

Hoe vaak kan men roll-up banners gebruiken?

Roll-up banners kunnen gemakkelijk worden opgezet en afgebroken en dus meerdere keren worden gebruikt. Hoe vaak een systeem daadwerkelijk kan worden gebruikt, hangt echter af van verschillende factoren. De materiaalkwaliteit van de gekozen roll-up-klasse, de presentatielocatie en externe invloeden kunnen de duurzaamheid van systeem en banner beÔnvloeden. Het materiaal van onze exclusieve roll-up banners is bijvoorbeeld hoogwaardiger dan dat van onze Basic-variant. In ons assortiment hebben wij bovendien systemen voor speciale behoeften zoals bijv. een heel stevige outdoor roll-up banner waarbij grondpluggen zijn inbegrepen.

Kan ik mijn bedrukte roll-up banner gewoon vervangen?

De bedrukte banner kan zonder problemen worden vervangen. Demonteer het roll-up systeem en plaats een nieuwe banner in de cassette. Wanneer u een banner met een nieuw motief nodig heeft, kunt u te allen tijde losse banners voor uw systeem nabestellen.

Hoe snel wordt mijn roll-up banner geleverd?

Dat hangt af van de geselecteerde resp. beschikbare productietijd en van de wijze van verzenden. Voor sommige producten kunt u behalve de standaardtijd ook een verkorte productietijd of zelfs spoeddruk (productie op dezelfde werkdag) selecteren. Er kan ook voor spoedzending worden gekozen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina