Goed

Trustpilot

Vouwvisitekaartjes

VOUWVISITEKAARTJES DRUKKEN DIE OVERTUIGEN

Heeft u genoeg van de standaard visitekaartjes en wilt u eens iets anders? Dat begrijpen wij heel goed. Dus waarom laat u niet eens vouwvisitekaartjes drukken? In plaats van de gebruikelijke twee kanten krijgt u met de vouwvisitekaartjes maar liefst vier kanten. Hierop kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en alle persoonlijke informatie uitgebreid en mooi vormgegeven plaatsen. Het bedrijfslogo, uw motto of een spreuk die nieuwsgierig maakt, ontplooien hun volledige effect op de voorkant, wanneer u de titelzijde voor u alleen hebt. Voor alle andere informatie zoals uw contactgegevens, blijft aan de binnenkant en op de achterkant van de vouwvisitekaartjes nog voldoende ruimte. Natuurlijk kunt u bij ons ook de passende oplage kiezen, wanneer u vouwvisitekaartjes wilt laten drukken, of u nu 100 of 50.000 visitekaartjes nodig hebt.

VOUWVISITEKAARTJES: MEER RUIMTE VOOR INDIVIDUALITEIT

Wanneer u vouwvisitekaartjes wilt laten drukken, heeft u de keuze uit de formaten 8,5 x 5,5 cm en 9 x 5 cm. Beide afmetingen visitekaartjes zijn verkrijgbaar in zowel staand als liggend formaat. Wanneer u vouwvisitekaartjes in staand formaat laat drukken, kunnen deze dankzij de ril in de lange zijde worden gevouwen, terwijl de visitekaartjes in liggend formaat in de smalle zijde kunnen worden gevouwen. Daarmee wordt aan de fantasie paal noch perk gesteld. De vouwvisitekaartjes hoeven niet alleen als traditionele visitekaartjes te worden gebruikt, maar zijn dankzij de praktische vouwfunctie en het handzame formaat ook geschikt als afsprakenkaartjes, bonuskaartjes, naamkaartjes, minikalenders of cadeaulabels, bepalend is alleen uw vormgeving. Men kan vouwvisitekaartjes ook drukken en laten voorzien van een perforatie. De afgewerkte eindproducten kunnen dan bijvoorbeeld als entreekaartjes worden gebruikt. Door de perforatie kunnen de rechterdelen van de visitekaartjes heel eenvoudig van de linkerdelen worden afgescheurd.

DAT BEETJE EXTRA: VOUWVISITEKAARTJES DRUKKEN EN LATEN VEREDELEN

Afhankelijk van uw ideeŰn en eisen, hebt u de keuze uit diverse soorten papier met verschillende diktes. Betrekkelijk voordelig zijn vouwvisitekaartjes van kunstdrukpapier, offsetpapier, kringloopkarton of Chromokarton. Wilt u vouwvisitekaartjes laten drukken die nogal opvallen en uw gesprekspartner met een hoogwaardige uitstraling overtuigen, dan maakt u met de papiersoorten CHROMOLUX« Pearl, Magic Chrome en Splendorlux de juiste keuze. Vouwvisitekaartjes van CHROMOLUX« Pearl hebben een luxe parelmoer-witte voor- en achterkant, de binnenkant van de visitekaartjes is wit en kan worden beschreven. De zilverkleurig glanzende en spiegelende voor- en achterkant van de vouwvisitekaartjes van Magic Chrome zorgen voor een fantastische, individuele uitstraling. Wanneer u vouwvisitekaartjes laat drukken en het materiaal Splendorlux hebt gekozen, krijgt u een product met een oppervlak met een hoogglans strijklaag. De kwalitatief zeer hoogwaardige visitekaartjes onderscheiden zich door een goede stevigheid, een hoog volume en een zeer goede beeldweergave in fotokwaliteit.

Maak het drukbeeld compleet met een veredeling en geef uw visitekaartjes dat beetje extra. Een glanzende of matte cellofaanlaag ziet er niet alleen goed uit, maar maakt de vouwvisitekaartjes ook sterker. De bijzondere soft-touch-cellofaanlaag zorgt ervoor dat de vouwvisitekaartjes fluweelzacht en aangenaam soepel aanvoelen. Wanneer u voordelige vouwvisitekaartjes wilt laten drukken, is UV-inkt een goed alternatief voor de iets duurdere, glanzende cellofaanlaag. De veredeling met behulp van een UV-laklaag zorgt voor een slijtvast, hard en hoogglanzend oppervlak, zodat de visitekaartjes nog robuuster worden en ook mooi blijven bij frequent doorgeven.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina