Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Catalogus

ASSORTIMENTEN HOOGWAARDIG IN CATALOGI PRESENTEREN

Het eigen assortiment kan prima in een hoogwaardige catalogus worden gepresenteerd. Op ons kleurintensieve kunstdrukpapier worden uw foto's vakkundig opgemaakt, naar keuze met een glanzende of matte veredeling. U kunt bij ons catalogi laten drukken die een omvang van 64 tot maximaal 356 pagina's plus omslag hebben. Deze kunt u met een papierdikte van 170 g/m≤ tot 300 g/m≤ selecteren en eenkleurig, vierkleurig of vijfkleurig laten bedrukken. Alle catalogi worden bij ons gelijmd of met behulp van een draad gebonden. Catalogi kunnen in een kleine oplage al vanaf ťťn exemplaar worden gedrukt!

CATALOGUS DRUKKEN MET HOTMELT- EN PUR-VERLIJMING

Om ervoor te zorgen dat afzonderlijke pagina's een catalogus worden, bieden wij drie verschillende bindtechnieken aan. Twee daarvan vallen in de categorie lijmbinding: met de smelt- of hete lijmen HotMelt en PUR. HotMelt is een thermoplastische stof die heet en vloeibaar op de vellen papier wordt aangebracht en de materialen tijdens het afkoelen stevig met elkaar verbindt. Het voordeel van deze lijmmethode is dat brochures direct een stevige houvast bieden en er dus geen droog- of uithardingstijd nodig is. Daardoor kunnen wij catalogi drukken, lijmen en snel verzenden. PUR daarentegen is een reactieve lijm die pas vast is, wanneer de lijm met vocht in de lucht een net vormt. Net als bij de HotMelt-lijmbinding wordt de lijm heet op het papier aangebracht, maar wel met een lagere temperatuur. Daardoor is de verwerking met PUR in vergelijking met HotMelt vriendelijker, omdat papier en inkt worden beschermd. Een ander voordeel van de PUR-lijmbinding is de kleefkracht. Daarom adviseren wij de PUR-lijmbinding vooral wanneer u catalogi laat drukken, waarbij het papier een hoog gramsgewicht heeft.

ZEER HOOGWAARDIG: CATALOGI GENAAID GEBROCHEERD

Genaaid gebrocheerd is de duurzaamste van alle bindtechnieken. Terwijl wij met HotMelt en PUR afzonderlijke pagina's aan elkaar lijmen, worden bij een genaaid gebrocheerde binding de nog ongesneden vellen papier machinaal aan elkaar genaaid. Dienovereenkomstig hebben genaaid gebrocheerde catalogi bij intensief gebruik in de regel een langere levensduur dan catalogi met een lijmbinding. Wat genaaid gebrocheerde catalogi bovendien onderscheidt, is de mogelijkheid om pagina's plat open te slaan. Wanneer u catalogi laat drukken en laat voorzien van een genaaid gebrocheerde binding levert dat een zeer hoogwaardig uiterlijk op.

Onze tip: Heeft u een bijzondere actie, wilt u informatie geven over mogelijkheden om contact op te nemen of heeft een tegoedbon voor uw lezers? Laat dan voor uw catalogi ook meteen inschieters drukken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina