Goed

Trustpilot

Vlaggen

VLAGGEN BEDRUKKEN IN KLEIN- EN GROOTFORMAAT

Van kleine raamvlaggen, middelgrote wing-, square- of dropflags tot en met grote giantpoles en mastvlaggen. In ons assortiment vlaggen is voor elke gelegenheid een geschikte vlag te vinden. Wij drukken vlaggen met uw gewenste motief en leveren er naar keuze ook meteen het passende bevestigingssysteem bij.

VLAGGEN BEDRUKKEN EN EEN EYECATCHER WORDEN

Vˇˇr een winkel in de voetgangerszone, bij een beursstand in de hal of bij het strandcafÚ langs de boulevard: individuele beachflags (dropflags) vormen een blikvanger, zowel binnen als buiten! U kunt uw vlag bij ons in vier verschillende maten bestellen: S, M, L en XL. Ofwel als compleet systeem, met een metalen plaat als standvoet, stang en bedrukte vlag, of alleen de vlag zelf. Daarmee bent u te allen tijde flexibel en kunt u het motief met het drukken van meer vlaggen aan uw actuele behoefte aanpassen. Het mooie van onze vlaggen: ze zijn wasbaar en kunnen worden gestreken.

MASTVLAGGEN

Voor een indrukwekkende presentatie zijn mastvlaggen Úchte must-haves. Met of zonder mast, bij ons kunt u uw bedrijfsterrein branden of tijdens evenementen opvallen. Onze mastvlaggen zijn verkrijgbaar met twee zeilogen, met of zonder banierhouder, in vijf verschillende maten of in een individueel, door u gewenst formaat.

FAQ's OVER VLAGGEN

Kunnen vlaggen ook dubbelzijdig worden bedrukt?

Vlaggen worden altijd enkelzijdig bedrukt, omdat de motieven aan de andere kant doorschijnen. Wanneer u een dubbelzijdig bedrukt reclamevlak nodig heeft, adviseren wij u een banner van Blockout-zeildoek. Deze is lichtondoorlatend, zodat de motieven niet doorschijnen.

Wanneer kan men welke vlaggen het best gebruiken?

Vlaggen voor banierhouders zijn bij uitstek geschikt voor bevestiging aan een vlaggenmast. Daaraan kunnen ze dankzij holle zoom en gordelband eenvoudig worden aangebracht. Onze vlaggen in het gewenste formaat kunnen flexibel op verschillende plaatsen worden gebruikt. De bevestiging gaat nog eenvoudiger, wanneer er als optie zeilogen worden bijbesteld. Staande vlaggen zoals onze beachflags worden ook graag gebruikt tijdens beurzen, evenementen, op het strand en in voetgangersgebieden. Een bijzondere blikvanger is de vijf meter hoge giantpole. Daarmee is men ook vanaf enige afstand bijvoorbeeld op festivals of tijdens andere outdoor-evenementen heel goed zichtbaar. Voor een etalage zijn raamvlaggen inclusief aluminium systeem met zuignap zeer geschikt. Alle vlaggen kunnen bij storm en harde wind beter binnen blijven.

Zijn er speciale formaten mogelijk?

Wij bieden u de mogelijkheid van een vrije formaatkeuze. Hier kunt u individuele afmetingen tussen een minimale en een maximale grootte van 100 x 50 cm en 500 x 300 cm invoeren.

Zijn er ook heel grote vlaggen?

Met een lengte van 4 meter zijn onze vlaggen aan elke vlaggenmast een eyecatcher. Deze vlaggen worden alleen nog overtroffen door onze beachflags in de XL-variant met een lengte tot 4,5 m.

Welk drukprocedÚ wordt gebruikt voor het bedrukken van vlaggen?

Wij maken voor het bedrukken van onze vlaggenstof gebruik van sublimatiedruk, ook wel transferdruk genoemd. In dit drukprocedÚ wordt de aggregatietoestand van een vaste stof onder voldoende druk en hitte veranderd van vast naar gasvormig, gesublimeerd. De gebruikte inkt wordt bij dit procedÚ ingedampt, waardoor de stof bij uitstek geschikt is voor gebruik buitenshuis. De combinatie van inkt en stof zorgt voor een lange levensduur en resistentie tegen uv-stralen en weersinvloeden.

Welke resolutie is nodig voor een goed drukresultaat?

Voor een optimaal drukresultaat van uw vlag hebben wij ten minste een resolutie van 150 dpi van de originele afbeelding nodig. Wanneer uw ontwerp aan deze eis voldoet, bent u weldra de trotse eigenaar van een kwalitatief hoogwaardig bedrukte vlag.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina