Goed

Trustpilot

Reclamepennen

RECLAMEPENNEN MET LOGO: SUCCESVOLLE MARKETINGPRODUCTEN MET EEN HOGE GEBRUIKSWAARDE

Zolang er balpennen bestaan, worden deze voor reclamedoeleinden gebruikt. Bijna iedereen vindt wel een reclamepen in de buurt van zijn of haar bureau. De redenen voor het aanhoudende succes van de bedrukte schrijfgereedschappen zijn divers: De kosten voor de productie zijn betrekkelijk laag, de vormgeving is snel uitgevoerd en de reclameboodschap bevindt zich letterlijk altijd binnen handbereik van de klant. Daarbij is het nut van een reclamepen praktisch altijd gegeven, want bijna niemand zou een individueel bedrukte balpen laten liggen of zelfs maar weggooien. Wanneer u op zoek bent naar praktische promotiemateriaal, zijn balpennen in ieder geval een goede keus; als alternatief bedrukken wij ook tekstmarkers, potloden en kleurpotloden, en mag het nog iets hoogwaardiger zijn, dan adviseren wij complete schrijfsets.

VARIANTEN EN UITVOERINGEN VAN DE RECLAMEPENNEN

Wij bieden u talrijke varianten voor balpennen aan, waarbij de meeste ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Wanneer de kosten binnen de perken moeten blijven, zijn standaardmodellen heel geschikt. De eenvoudigste modellen overtuigen al door een lange schrijfduur. De meeste van onze reclamepennen hebben een grote stift, waardoor ze lange tijd kunnen worden gebruikt. Voor exclusieve reclamepennen worden bovendien hoogwaardige materialen gebruikt, zoals aluminium; daarmee liggen ze niet alleen beter in de hand, maar zijn ze tevens goed bestand tegen milieu-invloeden.

VORMGEVINGSMOGELIJKHEDEN VOOR RECLAMEPENNEN

Om de reclamepennen individueel te bedrukken, worden deze ofwel gegraveerd of bedrukt. Het ingegraveerde motief komt tot stand met een laser, waardoor de reclameboodschap zeer goed leesbaar blijft. Als procedÚ voor de bedrukte varianten wordt de zogenoemde tampondruk toegepast. Daarbij worden de reclameboodschappen met behulp van een transfermedium op de reclamepen overgebracht. Ook deze markering is duurzaam, hoewel ze niet zo deugdelijk is als een ingegraveerd motief. Mogelijke vormgevingselementen zijn in de eerste plaats het bedrijfslogo of het eigen bedrijfsadres, maar ook een homepage. Grotere boodschappen kunt u kwijt op de balpen Lafayette. Hier wordt de standaard bedrukt, waarbij het oppervlak maar liefst 7 x 3 cm mag beslaan. Let erop dat u bij veel modellen twee Pantone-kleuren moet gebruiken.

FAQ'S OVER HET PRODUCT RECLAMEPENNEN

Welke balpennen zijn voor wie geschikt?

Als weggevertjes tijdens evenementen en beurzen zijn vooral reclamepennen van kunststof zeer geschikt. Ze worden ook graag op de werkplek gebruikt. Onze metalen of ecologische pennen met lasergegraveerd motief zien er heel hoogwaardig uit en zijn zeer geschikt als relatiegeschenken. Wanneer u een hoogwaardig presentje cadeau wilt geven, zijn ook schrijfsets geschikt.

Waarom zijn balpennen perfect als relatiegeschenk?

Balpennen worden elke dag ter hand genomen en gebruikt. Elke keer trekt uw naam of uw merk de aandacht. Zo zullen uw klanten u niet vergeten.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina