Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Pennen en potloden

PENNEN BEDRUKKEN: KLEINE RECLAMEARTIKELEN VOOR INTERN EN EXTERN

Pennen zijn klassieke reclameartikelen die niet alleen worden bedrukt voor de externe merkcommunicatie, maar ook graag voor intern gebruik. Wanneer u pennen wilt laten bedrukken, is uw logo of merknaam heel geschikt als opdruk, waarbij het motief meestal aan de bovenkant van de pen, bij balpennen onder de clip, wordt geplaatst. Afhankelijk van het schrijfgereedschap, behalve bij onze reclamebalpennen, kunnen wij ook een ingegraveerd motief aanbrengen dat veeg- en krasvast is. Daarbij wordt niet alleen in metaal gegraveerd, maar ook in hout of kunststof. Bij een ingegraveerd motief kunnen geen kleuren worden afgebeeld. Hier kunt u de kleuren van uw onderneming of van het corporate design laten uitkomen in de kleur van de pen of de clip. Wanneer u uw pennen in een klassiek drukprocedť wilt laten bedrukken, zoals bijvoorbeeld tampondruk, dan kunnen wij maximaal twee speciale kleuren naar keuze in de reclameopdruk afbeelden.

PENNEN BEDRUKKEN? NATUURLIJK! MAAR WELKE?

Welke schrijfgereedschappen wilt u nu als pennen laten bedrukken? Dat hangt natuurlijk af van het gewenste gebruiksdoel en het prijsidee. Reclamepennen van metaal of kunststof om tussendoor even wat notities te maken zijn nog steeds het populairst. Voor handtekeningen worden graag hoogwaardige pennen met een mooie stiftgeleider en een iets bredere schacht besteld, die prettig in de hand ligt. Zo een is bijvoorbeeld de pen Saint Ives uit de categorie "Metalen pennen". Een milieuvriendelijke variant vormen onze ecologische pennen van hout of gerecycled karton. Wanneer u een reclamestatement wilt maken dat nauw verbonden is met de natuur, zijn deze natuurlijke pennen een echte optie, die qua prijs niets onderdoen voor de pennen van kunststof. Sommige van onze reclamepennen zijn ook verkrijgbaar als touch-balpennen. Daarmee kunnen smartphones en tablets worden gebruikt zonder vervelende vingerafdrukken op het display. Iets minder vaak gebruikte weggevertjes, maar daarvoor zeer gewaardeerd, zijn de volgende schrijfgereedschappen: markeerstiften of potloden. Deze kunt u goed laten bedrukken voor conferenties of interne meetings.

RELATIEGESCHENKEN MET STIJL: SCHRIJFSETS

Onze meestal tweedelige schrijfsets bevatten altijd een balpen en een potlood, vulpen of briefopener. Daarbij kunt u ofwel de luxe verpakkingen van de sets of de pennen laten bedrukken. Dit relatiegeschenk is vooral interessant voor zakenpartners of langjarige medewerkers, die deze bij hun dagelijkse werkzaamheden op kantoor kunnen gebruiken. Maar ook klanten waarderen een dergelijk cadeau voor het dagelijks leven op kantoor. Al naargelang welke verpakking voor de schrijfsets al aanwezig is, kunt u als optie ook passend cadeaupapier in uw eigen corporate design vormgeven. Bij dergelijke relatiegeschenken dient de reclame bescheiden en niet al te opdringerig te zijn geplaatst, omdat het hier in tegenstelling tot klassieke weggevertjes om iets persoonlijkere cadeaus gaat die ook een bepaalde waarde moeten vertegenwoordigen.

FAQ'S OVER HET PRODUCT PENNEN

Is er een minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid kan per pen variŽren, daarom kunt u hiervoor het beste op de desbetreffende productpagina kijken.

Kunnen binnen een order verschillende kleuren worden besteld?

Het is niet mogelijk meerdere kleuren binnen ťťn order te bestellen.

Welke druktechnieken zijn er?

Pennen worden in de regel bedrukt middels tampondruk of gegraveerd met een lasergegraveerd motief. Welke techniek bij welke pen wordt gebruikt, kunt u vinden in de informatie op de productpagina.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina