Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Tassen

PROMOTIETASSEN BEDRUKKEN EN ALS BOODSCHAPPENTASSEN GEBRUIKEN

Tassen zijn verplaatsbare reclameoppervlakken. Maak van dit feit gebruik voor uw onderneming en laat promotietassen bedrukken. Dankzij de waterafstotende buitenkant zijn de promotietassen met het logo van uw onderneming bedrukt, bij uitstek geschikt als boodschappentassen. Door de matte of glanzende cellofaanlaag zien ze er bovendien zeer hoogwaardig en exclusief uit. Dankzij twee koorden als handvatten wordt een prettig draagcomfort gewaarborgd. Rand en bodem van de promotietassen zijn verstevigd met karton en daarom heel sterk. Zo zijn de promotietassen zeer geschikt om iets zwaardere producten als wijnflessen en delicatessen in te vervoeren. Luxe artikelen komen in de rondom bedrukbare papieren tassen vooral goed tot hun recht. Wanneer u promotietassen laat bedrukken heeft u dus een veelzijdige verpakkingsmogelijkheid in handen, waarin alledaagse artikelen en hoogwaardige producten prima in kunnen worden meegenomen.

PROMOTIETASSEN BEDRUKKEN, AFMETINGEN EN MOTIEFKEUZE

Wanneer u promotietassen laat bedrukken, dient u van tevoren na te denken over de afmetingen. Tenslotte moeten uw producten goed in de tassen passen. Wij hebben promotietassen met verschillende afmetingen in het assortiment, bijvoorbeeld tassen met een breedte van 10,2 cm en een hoogte van 36 cm voor in de handel gebruikelijke flessen. Wanneer u promotietassen wilt laten bedrukken om producten in A4-formaat in op te bergen, zijn de draagtassen van 23 x 34 cm heel geschikt. Voor grotere producten adviseren wij de tassen met de afmetingen 35 x 42 cm en 40,8 x 35,5 cm. Voor sieraden, parfum, brillenkokers en andere wat kleinere producten adviseren wij promotietassen van 21 x 21 cm met opdruk.
U kunt promotietassen laten bedrukken door uw logo daar duidelijk op te plaatsen. Om op te vallen kan ook een aantrekkelijk motief helpen. Omdat deze rondom bedrukbaar zijn, is er genoeg ruimte voor uw reclameboodschap en kunt u uw design aan de zijkanten van de tassen uitbreiden, bijvoorbeeld door hier de kleuren van uw onderneming op te laten drukken.

PROMOTIETASSEN DRUKKEN OM ZE MET WEGGEVERTJES TE VULLEN

Wanneer u promotietassen laat bedrukken kunnen deze ook worden gebruikt als goodiebags. Daarin is genoeg ruimte voor weggevertjes als balpennen, reclamemiddelen of informatiebrochures en nog veel meer producten. Vooral tijdens evenementen, conferenties en beurzen zijn promotietassen heel geschikt. Zo is uw reclame ook te zien, wanneer reclameartikelen en hoogwaardige relatiegeschenken al in de promotietassen werden gestopt. De minimale afnamehoeveelheid bedraagt slechts 10 stuks. Die kunt u ook gebruiken tijdens evenementen met weinig deelnemers zoals bijvoorbeeld workshops, zonder de overgebleven promotietassen weer te moeten bewaren.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina