Goed

Trustpilot

Buttons en magneten

KLEIN, MAAR FIJN: BEDRUKTE MAGNETEN ALS RECLAMEARTIKEL

Magneten zijn ideale reclameartikelen. Ze zijn klein, handzaam en kunnen van een individueel motief worden voorzien. Nog beter: Wanneer u magneten laat bedrukken, kunt u ervan uitgaan, dat uw logo en uw reclameboodschap sterk de aandacht trekken. Want bedrukte magneten, of het nu gaat om foliemagneten of koelkastmagneten, zorgen voor een heel goed reclame-effect. Ze houden belangrijke notities en kleine berichtjes vast en bevinden zich zo altijd onder de aandacht van uw doelgroepen, op de werkplek op kantoor of thuis in de keuken.

Wanneer u voor uw onderneming magneten laat bedrukken, kunt u deze reclamemagneten niet alleen gebruiken als weggevertjes op beurzen, maar ook in de zaak als give-aways uitdelen of bij bestellingen voegen. Want iedereen is blij met kleine en praktische relatiegeschenken die men elke dag kan gebruiken. Laat individuele magneten bedrukken om een nieuwe reclamecampagne te ondersteunen of uw reclameboodschap bekender te maken. In onze shop vindt u een keur van verschillende magneten, die wij voordelig en in hoogwaardige kwaliteit voor u bedrukken. Behalve de klassieke koelkastmagneten van blik kunt u ook flexibele foliemagneten bij ons bestellen.

MAGNETEN BEDRUKKEN IN UW EIGEN DESIGN - MET FOTO, LOGO OF RECLAMEBOODSCHAP

Welke reclameopdruk mag het voor u zijn? Of het nu gaat om een foto, bedrijfslogo of reclameslogan, wanneer wij uw magneten bedrukken kunt u het individuele motief helemaal naar eigen wens vormgeven. Omdat het oppervlak van de magneten niet groot is, al naargelang product tussen 2,5 cm, 5 x 5 cm en 8,9 x 6,4 cm, dient u het motief weloverwogen te kiezen. Zie af van ingewikkelde details en gebruik voor uw reclameboodschap een goed leesbaar lettertype met voldoende lijndikte. Om ervoor te zorgen dat het bedrijfslogo of de slogan goed zichtbaar is, dient u kleuren te gebruiken die goed met elkaar contrasteren. Let er bij de vormgeving op dat het corporate design van uw onderneming behouden blijft. Ook kleuren en afbeeldingen moeten bij de bekende presentatie van de onderneming naar buiten toe passen. Dat geldt overigens niet alleen voor magneten, maar ook wanneer u andere reclameartikelen en reclamemiddelen laat drukken. Want een uniform design op verschillende media vergroot de herkenningswaarde onder uw doelgroepen.

UW RECLAME OP BEDRUKTE MAGNETEN

In ons assortiment vindt u niet alleen verschillende magneten in vierkante en rechthoekige vorm, maar kunt u ook ronde koelkastmagneten bestellen. Bedrukte koelkastmagneten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze magneten zijn gemaakt van blik, hebben een glad oppervlak en een hechtmagneet aan de achterkant. De voorkant is op verzoek glanzend of mat veredeld met een folielamineerlaag en beschermt zo de reclameopdruk.

Wanneer u magneten laat bedrukken en deze niet alleen wilt uitdelen maar ook wilt verzenden, adviseren wij u onze magneetstickers. Deze bedrukte foliemagneten zijn heel buigzaam en hebben een afwasbaar vinyl oppervlak. Ze bestaan uit een dunne magneetfolie, zijn daarom heel plat en zeer geschikt als mailingartikel. Onze tip: Ontwerp onze foliemagneten als fotomagneten, neem daarvoor een aantrekkelijk motief en maak er zo op effectieve wijze gebruik van voor uw reclame-doeleinden. Wij bedrukken magneten al vanaf een oplage van 25 stuks en het maakt daarbij niet uit of dat voor een grote reclamecampagne is of voor een speciale gelegenheid.

Is het kleine oppervlak van de reclamemagneten niet groot genoeg voor uw reclame? Geen probleem. Ook magneetplaten bedrukken wij graag voor u met het door u gewenste motief, waarbij u dankzij de vrije formaatkeuze zelfs nˇg flexibeler bent.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina