Goed

Trustpilot

Buttons met speld

INDIVIDUELE BUTTONS LATEN BEDRUKKEN

Zo aantrekkelijk respectievelijk aanstekelijk was het maken van reclame nog nooit. Of het nu gaat om magneetbuttons, buttons met speld, spiegelbuttons of buttons met flesopener, de kleine bedrukte reclameartikelen kunnen gemakkelijk worden uitgedeeld en presenteren uw reclame direct in één oogopslag. Breid uw marketingmix uit en deel op de eerstvolgende beurs behalve klassieke relatiegeschenken als gombeertjes of balpennen ook eens opvallende andere weggevertjes in een leuk design aan de bezoekers uit. Daarvoor adviseren wij u individueel vormgegeven buttons te laten bedrukken. Deze kleine reclameartikelen van prima kwaliteit vindt u in onze shop in verschillende uitvoeringen. Het bekendst zijn de buttons met speld. Die kunnen met een paar handgrepen op een T-shirt, een jack of tas worden bevestigd en er evenzo gemakkelijk weer van worden afgehaald. Ronde buttons met speld (met een diameter van 2,5 cm) zijn nauwelijks weg te denken van vooral festivals en concerten. Daar prijken de namen van verschillende bands, logo's van bands, kekke spreuken of andere grappige motieven op de bedrukte buttons. Maar u kunt de buttons met speld natuurlijk ook als reclamemiddel voor andere doeleinden bestellen, want de opspeldbuttons zijn niet alleen verkrijgbaar in de klassieke ronde uitvoering, maar ook in een rechthoekige. In onze shop kunt u kiezen uit verschillende buttonafmetingen. Passend bij uw idee of uw kant-en-klare motief vindt u de ronde buttons met speld in vier afmetingen van 2,5 tot 7,5 cm. Bij de rechthoekige opspeldbuttons kunt u twee vierkante varianten (4,0 x 4,0 cm en 5,2 x 5,2 cm) bestellen evenals een rechthoekige variant (6,8 x 4,4 cm). Waarom zou u dus geen buttons laten bedrukken waarop behalve het eigen logo ook nog een vlotte spreuk of een grappige afbeelding staat? Zo wordt reclame maken leuk en de ontvangers van de buttons met speld spelden de kleine relatiegeschenken graag op hun kleding of tassen.

Terwijl deze buttons met een speld worden aangebracht en meestal door degenen die de button krijgen worden gedragen, blijven onze magneetbuttons, zoals de naam al zegt, magnetisch vastzitten. Daarom zijn deze buttons bij uitstek geschikt om op voorwerpen als koelkasten, borden of verwarmingen te worden bevestigd. Wanneer u magnetische buttons wilt laten bedrukken, heeft u bij uw bestelling de keuze tussen koelkastmagneten en magneetstickers. Deze laatste zijn wat dunner en buigzamer dan de vormvaste koelkastmagneten, omdat aan de achterkant ervan geen hechtmagneet, maar alleen magneetfolie is aangebracht. Maar natuurlijk kan uw zelf vormgegeven motief optimaal op beide soorten magneetbuttons worden gedrukt.

ÉÉN BUTTON, TWEE FUNCTIES TWEE-IN-ÉÉN -BUTTONS BEDRUKKEN

Praktischer is bijna niet mogelijk. Behalve de mooie buttons met speld, kunt u bij ons ook heel bijzondere twee-in-één-buttons laten bedrukken. Op de buttons met flesopener en spiegelbuttons is niet alleen uw reclame te zien, maar ze hebben nog een andere extra functie. Zoals de naam al verraadt kunnen de buttons met flesopener worden gebruikt om flessen te openen, omdat ze aan de achterkant een dienovereenkomstig gevormde opening hebben. En omdat ze door hun platte formaat en afmeting van 5,6 cm doorsnee zo lekker handzaam en praktisch zijn, worden de bedrukte buttons graag steeds weer opnieuw gebruikt. Laat eens buttons met flesopener bedrukken en leg deze bij de eerstvolgende promotieactie, beurs of bedrijfsfeest op de tafels. In een handomdraai worden de kleine reclameartikelen met een mooi motief meegenomen en vinden zo hun weg naar huishoudens en de party's van uw klanten en medewerkers.

Vooral onder vrouwen zijn de spiegelbuttons erg in trek. Terwijl wij, net als bij de buttons met flesopener, uw gewenste motief aan de voorkant drukken, is aan de achterkant van deze buttons een spiegeltje aangebracht. Bij elk greep in de handtas en elk gebruik van de spiegelbutton komt dus ook uw reclame tevoorschijn. De ronde buttons zijn van prima kwaliteit en 5,6 cm groot. Er is dus voldoende ruimte om uw logo, uw slogan, een spreuk of een afbeelding als motief op de buttons te kunnen laten drukken. Wanneer u twee-in-één-buttons wilt laten bedrukken, kunt u deze, net als bij alle andere buttons, in verschillende aantallen bestellen. Afhankelijk van hoeveel buttons u nodig heeft, kunt u bij het bestellen kiezen uit een aantal tussen 25 en 10.000.

DESIGN ONTWERPEN EN DAARMEE BUTTONS LATEN BEDRUKKEN

Wanneer u besloten heeft als relatiegeschenk een bepaalde hoeveelheid individuele buttons te laten bedrukken, moet u nadenken over de vormgeving van het motief of over de reclameboodschap. Of het nu gaat om buttons met speld, magneetbuttons, buttons metflesopener of spiegelbuttons, alle buttons bedrukken wij enkelzijdig vierkleurig voor u. Om uw ontwerp op de reclamebuttons aan te brengen, wordt de voorkant van de button tijdens de productie veredeld met een folielamineerlaag. Deze beschermt de buttons en het motief tegen vocht, vuil en beschadigingen. Wanneer u de buttons bestelt, kunt u kiezen of de folielamineerlaag glanzend of mat moet zijn. Bij de vormgeving van het motief voor de reclamebuttons wordt er aan uw fantasie nauwelijks paal en perk gesteld. U als buttondesigner kunt al naargelang gelegenheid kiezen of wij alleen uw bedrijfslogo op de buttons moeten drukken of dat een bepaalde afbeelding of een spreuk beter zou passen. De kleuren waarmee u de buttons wilt laten bedrukken zijn normaliter afgestemd op het doel van de reclamecampagne of op uw corporate identity. Een heel bijzonder effect hebben fotobuttons. Bij deze speciaal vormgegeven buttons worden niet slechts één of meerdere afzonderlijke kleuren als achtergrond gebruikt, maar wordt een complete foto als motief op de reclamebutton gedrukt. In sommige gevallen moet daarbij wat minder tekst op de button komen, zodat de foto beter zichtbaar is. Let er bij het aanmaken van de drukgegevens van alle buttons op dat omlopend rond de buttons een extra rand van 5,0 mm ten opzicht van het eindformaat moet worden aangemaakt. Deze wordt tijdens de productie naar achteren in de richting van de veiligheidsspeld omgeklapt en zorgt ervoor dat de reclamebuttons een mooie afgeronde rand hebben. Om ervoor te zorgen dat u uw buttons in optimale drukkwaliteit ontvangt, dient deze rand echter geen belangrijke informatie te bevatten, maar alleen een uitbreiding van de achtergrond te vormen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met één klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina