Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Blokken

OM TE HELPEN HERINNEREN EN CREATIEF MEE TE ZIJN: ONZE SCHRIJFBLOKKEN

Om op te schrijven, te tekenen, te schilderen of om ideeŽn op vast te leggen, blokken zijn allrounders in het dagelijks leven. Of het nu is als schrijfblok, rekenblok, tekenblok of kelnerblok: blokken worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende formaten, papiersoorten en bindsystemen. En zo uw eigen, individuele blokken laten drukken! Het liefst laten onze klanten trouwens gelijmde blokken in A4-formaat drukken, met vlak daarachter A5-blokken met spiraalbinding.

BINDSYSTEMEN EN PAPIERSOORTEN VOOR UW SCHRIJFBLOKKEN

Bij ons kunt u gelijmde blokken of blokken met een spiraalbinding laten drukken en daarbij kiezen uit twee papiersoorten en in totaal vier gramsgewichten.

Gelijmde blokken kunt u laten drukken in zeven formaten, zowel staand als liggend, en vijf daarvan zelfs in een vierkante uitvoering. Het voordeel van een gelijmd schrijfblok is dat afzonderlijke pagina's te allen tijde kunnen worden afgescheurd en in mappen of ordners kunnen worden opgeborgen.

Onze schrijfblokken met spiraalbinding drukken wij in vijf uitvoeringen. De spiraalbinding, die wij aanbieden in de kleuren zilver, zwart en wit, heeft als voordeel dat alle notities netjes bij elkaar worden gehouden. Briefjes hoeven niet extra worden afgescheurd en worden opgeborgen. Bovendien kunnen de pagina's prima worden omgebladerd en naast elkaar worden opengeslagen.

Onafhankelijk van het bindsysteem kunt u schrijfblokken bedrukken met offsetpapier of wit kringlooppapier tussen 80 en 120 g/m≤. Of de blokken lijntjes of ruitjes moeten hebben of blanco moeten zijn, legt u vast in uw design.

VOOR ONTVANGSTBEWIJZEN EN NOTITIES: DOORSCHRIJFSETS EN ZELFKLEVENDE MEMOBLAADJES:

Om ervoor te zorgen dat beide partijen een bewijsje in handen krijgen, zijn doorschrijfsets het ideale medium. Leg overeengekomen punten schriftelijk vast, onderteken facturen of teken voor de ontvangst van leveringen, betalingen en dergelijke en ontvang na afloop twee of drie exemplaren in ťťn keer. Het originele document is wit, de doorgeschreven pagina's kunt u bestellen in geel of roze. Bovendien kunt u kiezen of het aftekenblok een tweevoudige of viervoudige perforatie moet hebben of helemaal geen perforatie.

Kleine notities kunt u prima vastleggen op onze zelfklevende memoblaadjes. De zelfklevende witte briefjes kunt u laten bedrukken met uw eigen, individuele design, bestellen met softcover en zelfs in een van onze vijf speciale vormen laten stansen.

FAQ's OVER BLOKKEN

In welk formaat kan ik bij Onlineprinters blokken laten drukken?

U kunt bij ons gepersonaliseerde blokken in de gangbare papierformaten bestellen van A7 tot en met A3, en in staande of liggende leesrichting laten drukken. Bij gelijmde blokken zijn ook vierkante uitvoeringen mogelijk. Als kleine praktische blokken adviseren wij onze zelfklevende memoblaadjes, deze blokjes zijn ideale give-aways.

Bestaan er blokken van kringloopmaterialen?

Ja, u kunt uw blokken van kringlooppapier laten drukken. Dit bestaat uit 100 % oud papier dat hoogwaardig aanvoelt en een optimale opaciteit (ondoorzichtigheid van het papier) heeft.

Waar moet ik bij de vormgeving van mijn template aan denken? Zijn er bepaalde richtlijnen voor de opbouw?

Wanneer u blokken laat drukken, kunt u uw gewenste motief zelf opmaken of gebruikmaken van onze gratis ontwerptemplates in onze online vormgeven-tool. Bij klassieke schrijfblokken wordt het bedrijfslogo prominent bovenaan geplaatst en onderaan worden de contactgegevens van het bedrijf vermeld. Dit is slechts een globale richtlijn, bij eigen ontwerpen kunt u vrijer vormgeven. Belangrijk is dat de afzender van het reclamemiddel duidelijk herkenbaar is en de ontvanger voldoende ruimte heeft om iets op te schrijven. Of het blok blanco is, ruitjes of lijntjes heeft beslist u. Voor een herkenningseffect zorgt behalve het logo ook het gebruik van specifieke bedrijfskleuren.

Welk bestandsformaat moet de template van mijn schrijfblok hebben?

U kunt het gewenste ontwerp voor uw blokken naar ons toesturen als pdf-, tiff- of jpeg-bestand. Het pdf-formaat is het meest geschikt voor het verzenden van opgemaakte bestanden. Niet alleen met professionele lay-outprogramma's ontstaan pdf-bestanden, ondertussen gaat dat ook met gangbare Office-programma's. Maar hierbij kunnen vanwege verkeerde instellingen kleurafwijkingen ontstaan.

Worden de schrijfblokken in grote aantallen op een pallet geleverd?

Normaliter verzenden wij uw producten in pakketten van 30 kg. Als optie kunt u veel producten ook in lichtere pakketten van slechts 15 kg laten leveren. Grote aantallen worden vaak via een expeditiebedrijf op pallets geleverd.

Hoe lang duurt het ongeveer van het moment dat de order binnenkomt tot aan de levering?

Al bij bestelling van uw schrijfblokken kunt u zien wanneer uw levering ongeveer bij u zal worden bezorgd. Deze gegevens hebben betrekking op het feit, dat het uploaden van het opgemaakte bestand evenals de betaling direct plaatsvinden. De levertijd wordt berekend op basis van ontvangen betaling , ontvangen bestand(en), productietijd en verzendtijd. Met de optie "spoedzending" kunt u de verzendtijd verkorten.

Bestaat er een maximale of minimale bestelhoeveelheid?

U kunt uw individuele schrijfblokken al bij ons bestellen vanaf kleine oplagen van 50 stuks. Ook grotere oplagen van maximaal 10.000 exemplaren zijn mogelijk.

Kan ik mijn opgemaakte bestand voor de zekerheid laten controleren?

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid de extra optie "gegevenscontrole" bij te boeken, waarvoor kosten worden berekend. Daarvoor voeren wij een controle uit en passen technische oogpunten zoals resolutie, snijmarge of formaat aan. Ook commentaren en formuliervelden worden door ons nogmaals apart gecontroleerd. Wanneer het opgemaakte bestand van uw blokken niet bruikbaar is, nemen wij contact met u op. Pas nadat de gegevens zijn gecontroleerd vindt de productie plaats. Voor een vlekkeloos drukresultaat en hoge kwaliteit dient u onze aanwijzingen voor de bestandsopmaak in acht te nemen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina