Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Spandoeken/Banners

PVC-SPANDOEK BEDRUKKEN: WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij ons kunt u PVC-spandoeken bedrukken in staand formaat, liggend formaat of vierkant. Wij bedrukken uw reclamebanner enkel- of dubbelzijdig altijd in vier kleuren. Kies als basismateriaal tussen mat PVC en meshdoek. Wij produceren het door u gewenste zeildoek dan volgens vooraf gedefinieerde afmetingen of uw individuele formaatgegevens. Trouwens: Onze speciale zeildoeken voor hekwerken en bouwschuttingen worden altijd enkelzijdig vierkleurig bedrukt en kunnen worden geselecteerd in de categorie spandoeken, 4/0-kleurig.

MATERIALEN VOOR ONZE RECLAMEBANNERS

Enkelzijdig bedrukte spandoeken (4/0-kleurig) worden gemaakt van 500 g/m≤ mat PVC of 300 g/m≤ PVC-meshdoek. Beide materialen zijn ideaal voor buitengebruik. Onze tip: mesh is een luchtdoorlatend netweefsel en daarom zeer geschikt voor winderige hoeken en gebruik in de herfst. Voor dubbelzijdig bedrukte reclamebanners (4/4-kleurig) gebruiken wij daarentegen altijd 442 g/m≤ dik Blockout-zeildoek, dat is speciaal materiaal dat ook wordt gebruikt als vrachtwagenzeildoek. Het is absoluut weerbestendig, moeilijk ontvlambaar en heel sterk.

EXTRA OPTIES VOOR RECLAMEDOEKEN

Als extra opties kan er voor enkelzijdig vierkleurig bedrukte zeildoeken worden gekozen uit twee verschillende spansets. Dat is enerzijds de Standaard- en anderzijds de Exclusief-variant. Het verschil zit 'm in de lengte van de lussen. Terwijl de standaardversie een lusmaat van 20 tot 22 cm heeft, bedraagt de lusgrootte van de exclusieve variant 60 tot 80 cm. U kunt enkelzijdig bedrukte zeildoeken alleen schoongesneden of aanvullend gezoomd en met voorgestanste zeilogen bestellen.


Ook voor dubbelzijdig bedrukte zeildoeken bieden wij zeilogen aan die u ofwel aan de korte zijde, aan de lange zijde of helemaal rondom kunt laten plaatsen.

FAQ'S OVER HET PRODUCT SPANDOEKEN/BANNERS

Welke materialen worden aangeboden?

Voor spandoeken of banners bieden wij mat PVC, meshdoek van PVC en Blockout-zeildoek aan.

Hoe weerbestendig zijn reclamezeildoeken en -spandoeken?

Onze reclamespandoeken van PVC, meshdoek en Blockout-zeildoek zijn absoluut weerbestendig en geschikt voor gebruik buitenshuis. Wanneer u spandoeken zoekt voor een winderige plaats, adviseren wij meshdoek. Dankzij de netstructuur hiervan is het bestand tegen harde wind.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina