Etiketten op rol

ETIKETTEN OP ROLLE DRUKKEN EN VEELZIJDIG GEBRUIKEN

De mogelijkheden die u bij het gebruik van zelfklevende etiketten op rol worden geboden, zijn zeer divers. U kunt de stickers gebruiken als adresetiketten, industriŰle etiketten of om leveringen aan uw klanten mee te beplakken. Opvallend vormgegeven bedrukte stickers kunnen bovendien belangrijke informatie bevatten (zoals bijvoorbeeld waarschuwingen of apparaataanduidingen), die beslist in acht moet worden genomen. Voor dit doel zijn onze neon-plaketiketten zeer geschikt. De etiketten op rol hechten op bijna elke ondergrond en kunnen gemakkelijk van de folie worden losgetrokken. Het snel aanbrengen van de stickers op glazen, flessen en verpakkingen of gewoon als adres- en verzendetiketten zonder veel moeite is dus geen probleem.

ETIKETTEN OP ROL ALS RECLAMEOPPERVLAK

Uw drukmotief definieert pas de toepassing van de hechtende folies. Laat uw contactgegevens op onze etiketten op rol drukken en maak zo van de stickers adresetiketten. De plaketiketten kunnen ook worden voorzien van productaanwijzingen en op deze manier kenmerkt u uw artikelen snel en gemakkelijk. Een andere populaire mogelijkheid is het gebruik als reclameoppervlak. U kunt de etiketten op rol heel klassiek laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Of het nu gaat om een tekst of een ontworpen motief, eigenlijk zijn er geen beperkingen. Uw logo, opvallende reclameboodschappen, aantrekkelijke afbeeldingen of grappige spreuken en amusante slogans, met bedrukte etiketten op rol heeft u een effectief middel ter beschikking om reclame voor uw merk te maken.

VEELSOORTIGE VORMGEVINGSMOGELIJKHEDEN VOOR ETIKETTEN OP ROL

Bij ons heeft u de keuze uit etiketten op rol en en neon-plaketiketten. Op de etiketten op rol drukken wij graag uw vierkleurige motief. Daarmee heeft u een grote vormgevingsvrijheid en kunt u in de drukgegevens ook de achtergrondkleur van uw design dienovereenkomstig aanpassen. Onze plaketiketten in signaalkleur zijn neon-geel en eenkleurig bedrukbaar. Of het nu is voor opvallende reclameacties of als alarmerende sticker op gevaarlijke goederen, de neonstickers vallen heel goed op. De door ons aangeboden etiketten op rol zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Kies voor uw etiketten al naargelang gebruiksdoel behalve de gangbare DIN-formaten uit ronde, ovale, vierkante of rechthoekige speciale formaten. Bovendien, wanneer u uw etiketten op rol vierkleurig wilt laten drukken, kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten: Wit structuurpapier en de variant "classic gestreken" zijn heel geschikt voor rondlopende oppervlakken, dus ideaal als fles- en wijnetiketten, maar ook als etiketten op dozen en verpakkingen. Waterbestendig transparant papier is heel dun en doorzichtig, terwijl u beter voor offsetpapier kunt kiezen wanneer u de plaketiketten naderhand zelf wilt bestempelen, bedrukken of beschrijven.

FAQ's OVER ETIKETTEN OP ROL

In welke vormen en maten kunnen de etiketten worden besteld?

In principe worden aan uw ontwerp geen paal en perk gesteld. Bij de vrije formaatkeuze kunt u gewenste formaten van 5 tot 21 cm in de hoogte en breedte ontwerpen. U kunt ronde en ovale vormen evenals standaardvormen kiezen, maar ook vierkante formaten en bekende papierformaten. Speciale formaten maken ons assortiment compleet.

Wat wordt bedoeld met de looprichting van etiketten en hoe kan ik die be´nvloeden?

In het algemeen maakt men onderscheid tussen de binnenwikkeling (de etiketten bevinden zich aan de binnenzijde van de rol) en de buitenwikkeling. Bij deze laatste wijze plakken de etiketten aan de buitenkant van de rol.

Bij uw bestelling kunt u de looprichting en de precieze positie van de etiketten op de banen bepalen. Nadat u artikel en formaat hebt gekozen, klikt u op de detailpagina van het artikel op het informatiesymbool naast de looprichting. Daar leggen wij uit hoe u de etiketten idealiter kunt laten drukken: U heeft de keuze uit:
  • Onderkant eerst, min 90░-rotatie
  • Bovenkant eerst, 90░-rotatie
  • Linkerkant eerst, 180░-rotatie
  • Rechterkant eerst, 0░-rotatie

Wat zijn de meest gebruikte toepassingen?

Etiketten worden voor ontelbare toepassingen gebruikt, onder ander de volgende:
  • als adresetiketten
  • voor gebruik in een handdispenser voor etiketten
  • voor gebruik in de levensmiddelenindustrie op alcoholische dranken of op honingpotten
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding