Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Zelfklevende memoblaadjes

Zelfklevende memoblaadjes: een succesverhaal

Ontelbare pogingen zijn mislukt om klassiek gedrukte, zelfklevende memoblaadjes te vervangen door digitale varianten: Microsoft Office of een gloednieuwe start-uptool, geen enkel type software kon een echt gevaar vormen voor de kleine plakbriefjes. De reden? Zelfklevende memoblaadjes kunnen worden meegenomen, zijn voordelig, kunnen bijna overal worden aangebracht en voldoen daarbij altijd aan hun doel namelijk opvallend herinneren aan afspraken of dingen die moeten worden gedaan.
In de eenvoudigste vorm zijn zelfklevende memoblaadjes onbedrukt, maar met uw individuele opdruk op de plakbriefjes worden u nieuwe mogelijkheden geboden. Zo kunnen er bijvoorbeeld voordelige beurs- en relatiegeschenken worden geproduceerd, die lange tijd en steeds weer aan het eigen bedrijf en/of de producten daarvan doen herinneren. In de eigen onderneming kunnen ze van extra informatie worden voorzien, bijvoorbeeld van de naam van ťťn of meerdere werknemers zo weet men snel van wie een briefje is.

Hoe u memoblokjes met zelfklevende memoblaadjes kunt laten bedrukken en personaliseren

In het eenvoudigste geval kunt u uw bedrijfslogo en als aanvulling een telefoonnummer of mailadres op de memoblaadjes laten drukken, zodat men contact met u kan opnemen. Afhankelijk van de branche komen eventueel andere motieven in aanmerking, ook foto's of illustraties zijn in principe mogelijk. Let er echter op de zelfklevende memoblaadjes zodanig vorm te geven, dat de functionaliteit van de praktische briefjes er niet onder lijdt. Er moet dus nog genoeg vrije ruimte overblijven. Wanneer er op het bedrukte blokje nauwelijks notities kunnen worden gemaakt, zal het vermoedelijk ook minder worden gebruikt. Wanneer er meer ruimte nodig is, zijn kleine schrijfblokken eventueel een betere optie.
Houd u bovendien rekening met de desbetreffende plakrand van de zelfklevende memoblaadjes, zodat uw opdruk later op de juiste plaats zit. Op de templates, die u onder "Details" op de desbetreffende productpagina vindt, is deze kant gearceerd weergegeven.

Vormen en varianten

Niet alleen het oppervlak (voorkant) van de zelfklevende memoblaadjes biedt speelruimte voor een individuele vormgeving Ook qua vorm heeft u keuze uit verschillende opties. Maak gebruik van ongewone stansingen zoals een hartje of het "handje met de duim omhoog", om uw zelfklevende memoblaadjes nog individueler en origineler te kunnen bedrukken.
De blokjes met zelfklevende memoblaadjes kunnen als optie worden voorzien van een softcover. Zo zorgt u voor een extra reclamevlak voor een mooi motief of andere informatie.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina