Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Productvoorbeeld

Zijn er nog meer voorbeelden?

Behalve het papierstalenboek en de Sample Box kunt u bovendien voor een groot deel van onze producten nog voorbeelden bestellen. Daartoe behoren onder andere producten uit onze categorieŽn Kleding en textiel, Verpakkingen en Reclameartikelen.

Hoe bestel ik deze productvoorbeelden?

Klik voor een voorbeeldbestemming op een willekeurig product (bijv. balpen Moscow). Vervolgens bevindt u zich op de pagina met productdetails met de mogelijkheid producten individueel te configureren. Wanneer een voorbeeldbestelling mogelijk is, bevindt zich onder de productnaam een knop met een grijze achtergrond "Voorbeeld bestellen". Door op deze knop te klikken komt u aan het eind van de productpagina. Daar kunt u vervolgens een voorbeeld bestellen van het door u gewenste product.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina