Goed

Trustpilot

Fotobehang

FOTOBEHANG DRUKKEN EN RUIMTEN INDIVIDUEEL VORMGEVEN

Wanden hoeven niet altijd wit of in ÚÚn kleur te worden geverfd. Behang is weer helemaal trendy en nodigt uit om een ruimte creatief vorm te geven. Gebruik enkele banen om een ruimte highlights te geven. Wie dat niet individueel genoeg vindt, kan eigen motieven en foto's gebruiken om fotobehang vorm te geven. Laat gewoon uw individuele fotobehang drukken. Want fotobehang met eigen foto's kan ruimten een heel bijzondere sfeer geven. Richt bijvoorbeeld de entree van uw onderneming of winkel eens nieuw in en laat daarvoor fotobehang drukken in uw eigen corporate design of met een passende foto. U kunt fotobehang in principe in alle interieurs gebruiken, of dat nu is op kantoor, op een beurs of thuis, en zo een bijdrage leveren aan een algemeen gevoel van welbehagen. Ook in de horeca, in een hotel of in de handel kunt u met fotobehang in verschillende afmetingen accenten in een interieur aanbrengen.

FOTOBEHANG DRUKKEN: FORMAAT EN AANBRENGEN

Fotobehang kunt u bij onze drukkerij heel eenvoudig laten drukken. Wanneer u een bepaald motief heeft gekozen, selecteert u het gewenste formaat van uw fotobehang, uploadt u de drukgegevens en bestelt u het gewenste aantal banen behang in onze shop. Wij drukken fotobehang uitsluitend met Erfurt-vliesbehang. Dit is lichtecht, vormvast en scheuroverbruggend. U krijgt de individuele look in digitale druk. Wij bieden verschillende soorten fotobehang aan voor een hoogte van 270 en 380 centimeter. Via de optie vrije formaatkeuze heeft u de mogelijkheid om buitensporig groot fotobehang te laten drukken: Ook heel grote en brede ruimten met tot wel vier keer zes meter kunt u zo probleemloos met uw motieven versieren. In vergelijking met een foto op canvas versmelt fotobehang over het hele oppervlak met de wand. Om een optimaal resultaat te bereiken moet de wand glad, schoon en stofvrij zijn. Bij onze standaardformaten kunt u kiezen uit een zelfklevende of gegomde uitvoering. Het zelfklevende fotobehang heeft een glad oppervlak. Wij adviseren de wand wel eerst voor te behandelen met een voorstrijkmiddel. Het materiaal van het gegomde behang daarentegen heeft een lichte structuur en kan zonder extra voorbehandeling worden aangebracht.

INDIVIDUEEL FOTOBEHANG DRUKKEN EN MOTIEVEN ACCENTUEREN

Wees eens creatief en laat persoonlijk fotobehang drukken. Met de juiste motieven kunt u erin slagen ruimten optisch te vergroten of te verkleinen. U kunt foto's van uw producten voor uw fotobehang gebruiken. Maar u trekt waarschijnlijk meer de aandacht met productonafhankelijke afbeeldingen. Wanneer u uw toeschouwers op de plaats van het fotobehang wilt boeien, kunt u het best gebruikmaken van motieven die uitnodigen om bij te dromen of bij stil te blijven staan. Populaire motieven voor fotobehang zijn meestal lege stranden, sfeervolle bossen of eenvoudige architectuur. Fotobehang laten drukken is ook zinvol wanneer u kleine objecten of details vergroot wil weergeven. Al naargelang welk effect u met uw fotobehang wilt bereiken, dient u lichte, vriendelijke foto's te gebruiken om toeschouwers in een positieve stemming te brengen. U kunt ook grafische kunst of patronen in verschillende kleuren op uw persoonlijke fotobehang laten drukken en zo unieke exemplaren maken. Aan welk motief u ook de voorkeur geeft, met bedrukt fotobehang krijgt u gegarandeerd aandacht van bezoekers, klanten en medewerkers.
Vormgevingstips voor een bedrijfsjubileum: Geef uw bedrijfsgeschiedenis bij de receptie of in de gangen op fotobehang zichtbaar weer voor medewerkers en klanten.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina