Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Bekers

Filter

Alles resetten
Drukprocedť

GEVARIEERDE RECLAMEARTIKELEN: BEDRUKTE BEKERS MET LOGO

Bekers, mokken en glazen horen allang tot de prijsknallers onder de relatiegeschenken. Want het dagelijkse kopje thee of koffie behoort, zowel thuis als op kantoor, voor de meeste mensen tot een dagelijks ochtendritueel. Waarom dus geen bekers laten bedrukken, om zich zo op subtiele wijze van een plaats te verzekeren in het dagelijks leven van uw doelgroepen. Geef bijvoorbeeld bekers met een logo cadeau aan klanten, zakenpartners en medewerkers en doe hen met deze populaire reclameartikelen een plezier. GeÔnteresseerde beursbezoekers zijn ook blij met leuke promotiebekers, die thuis nog doen herinneren aan uw producten en diensten. Hoe dan ook, wanneer u bekers laat bedrukken weet u zeker dat u de aandacht van uw klanten hebt en uw reclameboodschap al snel bij iedereen over de tong gaat.

FRAAI GEVORMDE MOKKEN EN BEKERS LATEN BEDRUKKEN EN GRAVEREN

Wanneer u bekers wilt laten bedrukken, kunt u in onze shop uit verschillende modellen en materialen uw favorieten kiezen. Afhankelijk van materiaal en vorm worden deze bedrukt of met een laser gegraveerd. Wij bieden bedrukte kunststof bekers en porseleinen bekers aan evenals reclamemokken van keramiek en drinkbekers van glas of metaal, met en zonder handvat. Onze koffiebekers Palermo staan er gekleurd op, niet alleen aan de binnenkant maar ook de bijgeleverde keramische lepeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor milieubewuste koffieliefhebbers die graag onderweg van hun koffie willen genieten, hebben wij in ons assortiment passende bekers met deksel die meerdere keren kunnen worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld de koffiebeker Fort Worth. Wanneer u bekers wilt laten bedrukken, dient u voor het drukken van uw motief een desbetreffende vectorgrafiek als PDF aan ons ter beschikking te stellen. In onze categorie "reclameartikelen" vindt u als aanvulling ook praktische drinkflessen, die u eveneens kunt vormgeven met uw logo of slogan.

BEKERS ALS BEGEERDE VERZAMELOBJECTEN MET RECLAMEBOODSCHAP CREňREN

De clou vormen bekers om te verzamelen. CreŽer voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld voor elk seizoen en bijzondere acties een nieuw motief en laat bekers bedrukken. Vooral wanneer u een kleine serie vormgeeft, wordt elke nieuwe themabeker vol spanning verwacht. Menig reclameartikel werd op deze manier een verzamelobject. Bestel voldoende hoeveelheden bedrukte bekers, zodat niemand ernaast grijpt. Deel de bekers als geschenk uit aan belangrijke klanten of maak hiervan bewust gebruik als reclamemiddel voor een reclamecampagne. Met passende, eveneens bedrukte weggevertjes als suikerzakjes en koekjes, maakt u de campagne compleet.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina