Goed

Trustpilot

OVERZICHT

De Onlineprinters-groep is een van de marktleidende onlinedrukkerijen van Europa. Wij produceren voor onze meer dan 1.000.000 klanten in 30 landen van Europa individueel drukwerk in de eigen productiedivisie, van een flyer tot en met een complete beursstand.

 

In onze vestigingen in Fürth en Neustadt an der Aisch in Duitsland, Southend in het Verenigd Koninkrijk, Aarhus in Denemarken en Stettin in Polen, worden elk jaar meer dan 3 miljard stuks drukwerk geproduceerd, verder verwerkt en verzonden. Voor onze klanten zijn 1660 goed opgeleide medewerkers aan het werk. De Onlineprinters-groep is sinds 2004 actief op het gebied van online-drukwerk en vindt zijn oorsprong in een in 1984 opgerichte, klassieke drukkerij. Wij zijn een betrouwbare partner voor B2B-klanten als drukkerijen, agentschappen en wederverkopers.  


 

Groot productassortiment en snelle beschikbaarheid

Via de onlineshop kunt u momenteel meer dan 5000 drukbare producten, waaronder flyers, posters, reclamebanners, catalogi en brochures evenals roll-up banners en presentatiewanden voor beurzen en evenementen bestellen. Behalve marketingafdelingen van grote ondernemingen, creatieve en grafische bureaus, maken ook wederverkopers gebruik van ons uitgebreide assortiment en bestellen vooral standaarddrukwerk voor een gunstige prijs. Wij bieden onze klanten die wederverkopers zijn een verzending zonder verwijzing naar ons als producent (whitelabel) en een premiumklantprogramma met aantrekkelijke voorwaarden aan. Door opties als spoeddruk (productie op dezelfde werkdag) kunnen wij drukwerk in combinatie met spoedzending voor een deel al op de dag na bestelling toesturen. Al onze klanten profiteren van voordelige, transparante prijzen en de mogelijkheid om 24 uur per dag te kunnen bestellen, ook via mobiele apparatuur.


 

Stel u hier op de hoogte van het premiumprogramma.
 

De merkfilosofie: 3 merken – één principe

Het eigenlijke succesverhaal van de onderneming begon met het lanceren van de eerste onlineshop onder de domeinnaam "diedruckerei.de". Dit is nog steeds het merk waaronder de onderneming in Duitsland bekend is. In 2008 begon de grootscheepse uitbreiding naar de Europese buurlanden. Daar verkocht het bedrijf zijn drukbare producten voor een gunstige prijs onder het merk Onlineprinters. Sinds 2017 behoort met Solopress een ander zeer succesvol merk tot de Onlineprinters-groep, waarmee de onderneming haar aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk versterkt. In januari 2018 trad de Deense onlinedrukker LaserTryk tot de Onlineprinters-groep toe. LaserTryk is marktleider in Scandinavië.


 

Kosten besparen, milieu ontzien

Duurzaamheid en milieubescherming vormen integrale onderdelen van ons businessmodel: Het verzameldrukprocedé, waarmee op één drukvel talrijke klantorders worden gecombineerd, vermindert afval tot een minimum en bespaart papier. Het centrale inktmanagement in de offsetdruk zorgt voor minder verpakkingsafval. Onlineprinters biedt papiersoorten met de keurmerken FSC, PEFC en Blaue Engel en bovendien nog de optie "klimaatneutraal drukken" aan. Het drukwerk wordt standaard altijd klimaatneutraal verzonden.


 

Meer over milieubescherming bij Onlineprinters
 

Hoge kwaliteitsstandaards

Van een oplage van 1 exemplaar tot en met grote oplagen drukken wij volgens de bekende kwaliteitsstandaards zoals de ProcessStandard Offset (PSO). Wij waren een van de eerste drukkerijen die ook een kwaliteitscertificaat ontving voor de vervolgbewerking.  Moderne drukpersen beschikken over automatische controlesystemen, die de inktbezetting meten en reguleren. Desondanks moet elke order ook nog worden onderworpen aan de keurende blik van opgeleide vakmensen, die de eindcontrole van de drukvellen uitvoeren. Na het drukken worden de orders direct in de fabriek verder verwerkt. Een intern kwaliteitsmanagementsysteem zorgt ervoor dat alleen eersteklas gedrukte producten bij de klant worden bezorgd.


 

Direct naar alle certificeringen.

Machinepark

In de offsetdruk hebben wij momenteel in totaal 189 drukunits in gebruik, en zijn de grootste drukkerij van Europa die met het vellenformaat 3b (ongeveer 70 x 100 cm) werkt. Op het gebied van offset maken wij gebruik van de technologie van de firma Heidelberger Druckmaschinen AG en voor de digitale druk onder andere van HP Indigo-drukmachines. Voor de vervolgbewerkingen worden bijvoorbeeld machines gebruikt van Horizon en Müller-Martini, en voor het drukken van grote formaten van de techniek van HP en Durst.

 

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina