10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Goed

Trustpilot
10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Boeken met hardcover

Boeken drukken en hoogwaardig presenteren

Wilt u een bedrijfspresentatie of het productportfolio voor partners en klanten op een hoogwaardige manier bewerken en aanbieden? Laat dan boeken drukken. Voorzien van een hardcover zijn deze robuuster en duurzamer dan brochures. Dat is een groot voordeel, vooral wanneer de inhoud veel wordt geraadpleegd en het boek vaak wordt opengeslagen, zoals bij productpresentaties, beknopte handleidingen of boeken met instructies. Door de stevige cover liggen de boeken daarbij niet alleen goed in de hand, maar hebben ook een luxe uitstraling.

U kunt in onze onlinedrukkerij kiezenuit verschillende boekformaten, waaronder standaard formaten. Het A5-formaat is, heel klassiek, geschikt voor drukwerk dat veel tekst bevat zoals pocket- en non-fictieboeken. Wanneer u daarentegen boeken wilt laten drukken waarin zich veel afbeeldingen bevinden, bijvoorbeeld van producten, is A4-formaat heel geschikt. Dit is bij uitstek geschikt voor platenboeken en presentaties met veel illustraties, foto's en afbeeldingen.

Cover en binding van het gedrukte boek

Het hardcoverboek bestaat uit een omslag van kunstdrukpapier met een papierdikte van 150 g/m≤ en stevig grijs karton met een dikte van 2 mm ter versteviging. Zo is de cover stevig en u profiteert tegelijkertijd van de flexibele vormgeving. Bovendien kunt u de omslag voorzien van een veredeling: een matte, glanzende of soft-touch-cellofaanlaag zorgen voor een zekere elegantie. Aanwijzing: Wanneer u het papier in het boek eenkleurig laat bedrukken, kunt u de cover toch in kleur vormgeven.

Wanneer wij boeken drukken, gebruiken wij een binding van hoge kwaliteit: de PUR-lijmbinding. Deze soort binding is bij uitstek geschikt voor catalogi en boeken, omdat ze duurzaam en sterk is. Anders dan bij de voordelige HotMelt-verlijming kan de lijm bij deze hoogwaardige soort binding na het afkoelen namelijk niet weer worden verwarmd. De PUR-lijmbinding is temperatuurbestendig.

Boeken drukken de keuze van het binnenwerk

Voordat u boeken laat drukken, dient u erover na te denken in welke kleuren de inhoud moet worden gedrukt. U kunt in onze onlinedrukkerij een vierkleurig binnenwerk bestellen. In de vormgeving hiervan bent u vrij. Zo kunnen afbeeldingen en illustraties prachtig in de schijnwerpers worden gezet. Wanneer de inhoud van uw boeken alleen uit tekst bestaat, is de eenkleurig bedrukte variant heel geschikt. De inhoud kan telkens tussen de 48 en 328 pagina's omvatten. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende soorten papier. U heeft de keuze uit de volgende papiersoorten: kunstdrukpapier en werkdrukpapier. Kunstdrukpapier overtuigt door een goede beeldweergave en is verkrijgbaar in verschillende papierdiktes. Werkdrukpapier geldt als typisch boekpapier, dat bij een gelijk gewicht per vel in vergelijking met kunstdrukpapier wat dikker is. Het is vooral geschikt voor het drukken van afbeeldingen in steunkleuren en teksten.

Boeken drukken in hoge oplagen of afzonderlijke exemplaren bestellen

Wij produceren boeken met hardcover in hoogwaardige digitale druk. Anders dan bij het offsetdrukken hoeven hiervoor geen drukplaten te worden belicht. Daarom kunt u in deze categorie ook ťťn enkel exemplaar bestellen. Boeken drukken is bij ons dus zowel in kleine oplagen mogelijk als in hoge oplagen van honderden boeken.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding