Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Briefpapier

BRIEFPAPIER DRUKKEN VOOR ELKE DAG ZAKENDOEN

Ondanks het toenemende aantal inkomende en uitgaande e-mails, zijn zijn brieven niet weg te denken uit het privťleven en het dagelijkse leven op kantoor. Elke dag ontvangen wij facturen, klantinformatie, mailings en andere brieven die om onze aandacht vragen. Om in deze massa poststukken in het oog te springen, is een opvallende envelop een belangrijk element. De hoofdrolspeler is echter in elk geval het begeleidend schrijven zelf. Daarom kunt u het best briefpapier laten drukken dat overtuigt tot in het kleinste detail: van het design, het formaat, het papier en het gramsgewicht tot aan de veredeling! Wij laten u zien hoe dat werkt.

DUIDELIJK HERKENBAAR: ONS EXCLUSIEVE BRIEFPAPIER

Juist in het bedrijfsleven gebruiken wij briefpapier om heel belangrijke brieven te versturen. Waarom? Omdat wij onze berichten beter willen doen uitkomen en ze niet gelijk willen stellen met e-mails, die wij af en toe haast elke minuut versturen. Juist daarom kunt u het best exclusief briefpapier laten drukken, dat speciaal en duidelijk herkenbaar is. Dat gaat bijvoorbeeld met exclusief papier. Daartoe behoort ons gestructureerde linnen papier, Bio Top-natuurpapier, dat met zuurstof wit werd gebleekt en zeer milieuvriendelijk werd geproduceerd, evenals het papier Vergť beige van Gmund dat is gemaakt van 100 procent katoen. Alle soorten papier zijn geschikt voor inkjetprinters en voor de gebruikelijke correspondentie, en kunnen dus prima elke dag worden gebruikt!

Tip: In ons uitgebreide papierstalenboek vindt u ons volledige assortiment papier en veredelingstechnieken. Zo kunt u nog gemakkelijker het juiste materiaal kiezen!

KLASSIEKE KANTOORCOMMUNICATIE MET OFFSET-BRIEFPAPIER

Briefpapier kan ook zonder opvallend papier een professionele indruk achterlaten. De klassieker in veel kantoren is briefpapier van offsetpapier met een gewicht van 80 g/m≤ of 90 g/m≤. Het voordeel van dit papier: u kunt het optimaal met een laserprinter bedrukken of beschrijven en erop stempelen. Bovendien kunt u bij ons briefpapier laten drukken dat aan de voorkant en/of de achterkant een-, twee- of vierkleurig is bedrukt. Daarmee geeft u het briefpapier uw eigen, heel persoonlijke touch.

FAQ's OVER BRIEFPAPIER

Hoe wordt de vouwmarkering bij het briefpapier aangebracht?

Bij A4-briefpapier wordt vouwmerkteken 1 op de linkerpagina's op een afstand van 105 mm tot de bovenrand aangebracht. Vouwmerkteken 2 komt opnieuw op een afstand van 105 mm, zodat de afstand tussen het tweede merkteken en de onderrand van het vel 87 mm bedraagt.

Kan briefpapier ook in een kleine oplage worden geleverd?

Enkelzijdig vierkleurig bedrukt briefpapier is ook leverbaar in kleine oplagen, bestelbaar vanaf 25 stuks.

Wordt het briefpapier geperforeerd?

Het briefpapier wordt optioneel tweevoudig of viervoudig geperforeerd.

Kunnen bij briefpapier ook enveloppen worden besteld?

Bij de bestelling van briefpapier kunt u ook neutrale enveloppen bestellen. Maar in onze onlineshop kunt u ook bedrukte enveloppen bestellen.

Zijn er speciale formaten bijvoorbeeld een vierkante vorm?

U kunt uw gepersonaliseerde briefpapier in verschillende formaten bij ons laten drukken. Bij briefpapier zijn vooral de formaten A4 en A5 heel populair. Bovendien vindt u ook briefpapier in A6-, DL- en 1/6 DIN-formaat in onze onlineshop. Dit laatstgenoemde formaat 1/6 DIN lijkt met de afmetingen 21,0 x 20,0 cm bijna vierkant.

Zijn de vellen briefpapier verkrijgbaar in bijzondere basiskleuren, patronen of stijlen zoals bijv. in crŤme, met houtlook of in jugendstil?

Bij ons exclusieve briefpapier heeft u een keuze uit heel bijzondere papiersoorten. De exclusieve Onlineprinters Art Classics-papiersoorten van Gmund vallen direct op. Met de fijne structuren en decente kleuren van lichtgrijs via zachtgeel en zachtroze tot en met een nogal zakelijk koudwit kunt u met uw zakelijke uitrusting zichtbare en voelbare statements maken. Overigens zijn deze papiersoorten ook bij uitstek geschikt voor het drukken van oorkonden e.d.

Kan ik bij Onlineprinters ook vintagebriefpapier laten bedrukken?

Ontwerp zelf uw gepersonaliseerde briefhoofd en laat ons uw vintagebriefpapier drukken. Voor een exclusieve look adviseren wij ons linnenpapier. De elegante, matte oppervlaktestructuur ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook prettig aan. De linnenstructuur zorgt ervoor dat het gedrukte er in vergelijking met gladde papiersoorten gedekter en matter uitziet. Omdat het om ongestreken papier gaat, kan het ideaal worden beschreven of bestempeld.

Welke lay-outregels gelden voor briefpapier?

Enerzijds dient het ontwerp van uw briefpapier bij de rest van uw zakelijke uitrusting te passen, die bijvoorbeeld uw logo en de bedrijfskleuren bevat. Dat zorgt voor een herkenningseffect bij uw zakenpartners en klanten. Anderzijds dienen de vormgevingselementen evenals de belangrijke inhoud zoals afzender, contactgegevens, onderwerp, enz. ook op de juiste plaats te worden gezet. Dit wordt geregeld in de norm DIN 5008. Deze norm geldt als basis voor (zakelijke) communicatie en daarmee moeten vormfouten worden verminderd. In ons magazine laten wij u zien hoe u een gepersonaliseerd ontwerp conform de norm DIN 5008 voor uw briefpapier in InDesign maakt. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze template voor een zakelijke brief voor de volgende brief die u naar een klant stuurt.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina