10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Goed

Trustpilot
10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Papieren draagtassen

Al met de verpakking indruk maken

Wanneer u reclameartikelen als balpennen of schrijfblokken met uw logo tijdens een beurs of evenement wilt uitdelen, verdwijnen deze vaak in de zakken van de gasten. Verpak uw weggevertjes eens in een bedrukte papieren tas. Zo blijven u en uw onderneming niet alleen bij degene die deze aardigheidjes cadeau krijgt in herinnering, maar vestigt u ook de aandacht van bezoekers van het hele evenement en daar buiten op uw bedrijf. Gasten en klanten brengen uw boodschap naar buiten en dat niet alleen als tas voor give-aways, maar ook als luxe verpakking voor inkopen. Met de papieren draagtassen geeft u hoogwaardige producten als parfum, sieraden, cosmetica en accessoires precies de juiste, extra dimensie.

Papieren tassen bedrukken in een passend formaat afgestemd op de inhoud

Voordat u uw papieren tassen laat bedrukken, dient u er goed over na te denken welke artikelen en producten erin vervoerd moeten worden. Wanneer u voorwerpen in A4-formaat zoals schrijfblokken, brochures en presentatiemappen wilt presenteren, adviseren wij de papieren tassen met de afmetingen 23 x 34 cm. Dossierordners voor A4-papieren passen er echter niet in, daarvoor kunt u het best de grotere varianten 35 x 42 cm of 40,8 x 35,5 cm bestellen. Ook voor kleding uit een boetiek zijn deze exemplaren een goede keus.
Wanneer u ze uitsluitend wilt vullen met kleine artikelen als balpennen, A5-notitieboekjes of sieradendoosjes, flacons en brillenkokers, zijn de papieren tassen van 21 x 21 cm groot genoeg. Om een in de handel gebruikelijke fles te verpakken, kunt u gebruikmaken van onze papieren tassen met de afmetingen 10,2 x 36 cm ook ideaal voor uw wijnhandel of delicatessenzaak.

Ook papieren tassen zijn stevig

Door de verwerking van verstevigd karton op plaatsen die zwaarder worden belast, zoals de bodem of de bovenrand, zijn de vouwbare papieren tassen van 170 g/m≤ kraftpapier sterk, en ook geschikt voor flessen of dikke catalogussen. De bedrukte papieren tassen zijn niet alleen een hit voor gebruik binnenshuis, maar dankzij hun matte of glanzende cellofaanlaag aan de buitenkant zijn ze waterafstotend en gaan bij slecht weer niet meteen kapot. Koorden zorgen voor een prettig draaggevoel ook gedurende een langere periode.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding