10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Goed

Trustpilot
10 % jubileumkorting op brochures – slechts tot en met 30 april. Code: HAPPYBOOKLET10

Snijplanken

PRAKTISCHE RELATIEGESCHENKEN VORMGEVEN SNIJPLANK LATEN BEDRUKKEN

Wilt u snijplanken laten bedrukken en deze gebruiken als promotieartikelen? Dat is een goed idee. Op een plank gedrukt, kan uw reclameboodschap een grote kring van personen bereiken. Overal waar gegeten en gekookt wordt, kunt u aanwezig zijn met de naam van uw bedrijf, met uw bedrijfslogo of met een leuke slogan. De slager heeft zicht op uw logo wanneer hij vlees in stukken snijdt, de kok in het restaurant snijdt er groenten op fijn. Zelfs in de eigen keuken van uw klanten heeft u als lunch- of ontbijtplankje veel succes. Ook een glazen snijplaat past in elk huishouden. Het maakt niet uit hoeveel plankjes uw klanten al hebben, een stijlvolle snijplank van hout of een plaat van glas met reclameopdruk is altijd welkom. Vooral wanneer deze samen met een scherp mes cadeau wordt gegeven.

SNIJPLANK BEDRUKKEN EN VEELZIJDIG GEBRUIKEN

Vergeet saaie borden en presenteer toastjes en hapjes als worst en ham eens op een decoratief plankje, dat u als corporate-design-snijplank laat bedrukken. Voor vaste klanten kunt u een verpakt exemplaar van de ronde of rechthoekige snijplankjes als promotiemateriaal beschikbaar stellen. Vaak geeft men bij grote jubilea een cadeaumand als geschenk. Laat de mand gewoon eens weg en leg de cadeautjes op een bedrukte plank. Dat zijn bijzondere cadeau-ideeŽn voor een faire prijs.

Zijn er in uw doelgroep kaasliefhebbers, kaasproducenten of kaasverkopers? Dan dient u onze kaasplanken eens nauwkeuriger te bekijken. Bij deze producten krijgt men er vaak een mes en kaasvork bij. De kwaliteit is hoogwaardig, het oppervlak is goed bestand tegen snijden en de kaas wordt zo perfect in de schijnwerpers gezet.

DE JUISTE DRUK MAAKT PLANKJES TOT RECLAMEPLATFORMEN

U ziet, snijplanken zijn bij uitstek geschikt als reclameartikelen en vormen een goede aanvulling op de gebruikelijke relatiegeschenken. Wij bedrukken de snijplanken voor u in gecertificeerde kwaliteit. Informatie over de plaatsing en de wijze waarop de reclame wordt aangebracht vindt u in de beschrijving op de geselecteerde productpagina. Het drukprocedť is afgestemd op de desbetreffende snijplank, waarbij wij vaak met een ingegraveerd lasermotief werken. Daarvoor dient u te weten dat de intensiteit van het ingegraveerde motief op natuurlijke materialen als hout altijd iets verschillend kan uitvallen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding