Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Klokken en decoratie

KLOKKEN BEDRUKKEN EN BIJDETIJDSE RECLAMEARTIKELEN CREňREN

Maakt u al reclame met de tijd, bijvoorbeeld met een klok? De uren verstrijken, de boodschap op de wijzerplaat van een reclameklok blijft. Elke blik op de klok valt ook altijd op de opdruk die u persoonlijk heeft gekozen, en dat meestal gedurende verscheidene jaren. Of u de aandacht nu wilt vestigen op uw bedrijfslogo of op een product, wij drukken het motief in hoge kwaliteit op de reclameklokken. Wanneer u klokken laat bedrukken, zorgt u voor tijdloze reclamemiddelen. Want reclameklokken zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar aanwezig en blijven ook na oud en nieuw actueel. 's Morgens bij het wakker worden, 's avonds bij het naar bed gaan en soms ook 's nachts kijken mensen op de wekker.

BEDRUKTE RECLAMEKLOKKEN: TIJDLOOS, DUURZAAM EN NUTTIG

Alle wanden in de kantoren, showrooms, lobby's en de hal van uw klanten zijn potentiŽle reclamevlakken voor uw onderneming. U hoeft alleen maar stijlvolle reclameklokken met uw logo als relatiegeschenken uit te delen. Met bedrukte tafelklokken kunt u op alle bureaus van uw doelgroep aanwezig zijn. Beursbezoekers nemen graag weggevertjes met een geringe levensduur mee. Echte belangstellenden en nieuwe klanten zou u daarentegen een hoogwaardig uurwerk met reclameopdruk mee kunnen geven. Indien mogelijk een decoratieve klok, die uw onderneming of uw merk passend vertegenwoordigt. Ook uw medewerkers zullen zichtbaar blij zijn, wanneer u klokken laat bedrukken en daarmee een hoogwaardig geschenk cadeau geeft. Als beslissingshulpmiddel kunt u eerst een onbedrukt voorbeeld bestellen.

RECLAMEKLOKKEN BEDRUKKEN

Voor het aanbrengen van reclame op de klok geldt: Wij kunnen het motief direct op kunststof drukken. Hoe u de opdruk vormgeeft, is afhankelijk van de gelegenheid en het doel van de reclameactie. Als extraatje bij speciale producten van een bepaald merk zijn aantrekkelijke productfoto's inclusief een subtiel logo geschikt. In de categorie "Klokken" bieden wij een groot assortiment met veel reclameklokken. Bijvoorbeeld mechanische klokken, automatische klokken, logoklokken, wandklokken, horloges met stopwatches, radiografische klokken, digitale en analoge klokken. Bovendien biedt onze collectie modellen met verschillende kleuren. Bij ons zijn onder andere wandklokken verkrijgbaar, die wij in beproefde kwaliteit voor een faire prijs voor u bedrukken. Laat ook u uw individuele reclameklokken bedrukken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina