Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Sleutelhangers

SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN ALS PRAKTISCHE RELATIEGESCHENKEN

Er zijn veel redenen om sleutelhangers te gebruiken. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat losse sleutels niet zo vaak zoekraken, om meerdere sleutels van elkaar te onderscheiden, om een kleine sleutelbos meer volume te geven of om grote bossen te verdelen. Hoe vaak heeft u al naar een sleutel gezocht? Of een collega steekt de sleutel van kantoor of de materiaalkast even bij zich. Juiste lichte losse sleutels worden snel vergeten en komen pas na dagen of thuis weer tevoorschijn. Met sleutels voor fiets, auto, kelder, tuinhuis en woning ontstaat snel een onhandzame sleutelbos. Niet alle sleutels daarvan heeft men continu nodig. Met sleutelhangers kan een sleutelbos gemakkelijk worden opgedeeld. Deze en soortelijke dagelijkse problemen kent ook uw doelgroep. Word een redder in nood met dÚ oplossing! Deel bedrukte sleutelhangers uit als relatiegeschenk. Iedere keer wanneer de sleutel in een slot wordt gestoken is de hanger met reclameopdruk aanwezig. Dat is ook het geval wanneer de sleutelbos goed zichtbaar aan een haakje hangt of op kantoor naast de koffiemok ligt.

SLEUTELHANGERS EN HET AANBRENGEN VAN UW RECLAMEOPDRUK

Bedrukte sleutelhangers zorgen ervoor dat uw reclame een sleutelpositie inneemt. Huis-, auto- en lockersleutels worden dagelijks vele malen gebruikt. Laat sleutelhangers bedrukken en zet deze gericht als reclamemiddel in. Hiervoor hebben wij een prachtige keuze aan sleutelhangers, die wij graag ingraveren met de naam van uw onderneming, uw logo, een korte claim of contactgegevens. Daarbij maken wij in de regel gebruik van een graveermethode met behulp van laser. Als klassieke weggevertjes hebben sleutelhangers zich als reclamemiddel en fanartikel eveneens een plaats veroverd. De afgelopen jaren zijn ook sleutelkoorden met reclameopdruk populair geworden. Sleutelhangers en sleutelkoorden kunnen zowel apart als samen worden gebruikt en zijn daarom ideaal voor reclamesets.

GEVARIEERDE RECLAMEARTIKELEN MET BEDRUKTE SLEUTELHANGERS

De sleutelhangers in ons assortiment zijn voorzien van een praktische sleutelring, voor een deel met een musketonhaakje. Zo kunnen de hangers gemakkelijk aan de desbetreffende sleutel en sleutelbos worden bevestigd. Qua materialen kan vooral worden gekozen uit hout, metaal en kunststof. Onze categorie sleutelhangers omvat modellen met geometrische vormen, maar ook als symbool vormgegeven hangers zoals bijvoorbeeld een huis, auto of duim omhoog. Sommige sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Informatie over de minimale hoeveelheid evenals prijs per oplage vindt u in de beschrijving van het gewenste reclameartikel of in de productconfiguratie.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina