Goed

Trustpilot

Paraplu's en regenjacks

PARAPLU BEDRUKKEN EN RECLAME MAKEN BIJ ELKE REGENBUI

Laat uw klanten niet in de regen staan, maar zorg dat u een paraplu voor ze heeft, liever gezegd een reclameparaplu. Wanneer men liever in de schaduw verblijft, opent u gewoon een paraplu die uw reclameboodschap in het zonlicht presenteert. Wij bedrukken de paraplu's met het door u gewenste motief. Laat vriendelijke kleuren en uw logo of uw claim op paraplu's reclame voor u maken. Wanneer u als nieuw reclameartikel een paraplu laat bedrukken, kunt u deze op diverse manieren gebruiken voor reclamedoeleinden en daarmee subtiele statements maken.

PERFECTE RECLAMEARTIKELEN BIJ REGENACHTIG WEER

Het frame verdeelt het scherm in segmenten. Wij bedrukken één stofsegment op het breder wordende deel tussen de baleinen. Zo komt u motief goed tot zijn recht. Bij het bestellen kunt u paraplu's kiezen in de kleur die bij uw onderneming past, en de gewenste oplage selecteren. Typische, niet al te dure weggevertjes als zoetwaren worden vaak massaal uitgedeeld en daarom in grote hoeveelheden besteld. Met duurzame reclameartikelen als paraplu's gaat dat iets anders. Natuurlijk is het wat duurder om een paraplu te laten bedrukken in vergelijking met een zakje gombeertjes, maar uw klanten kunnen dit reclameartikel wel veel langer gebruiken en daarmee ook langer met de gepersonaliseerde paraplu reclame voor u maken. Daarom is de oplage voor reclameparaplu's bij ons relatief laag, waarbij het minimale aantal per model verschilt.

BEDRUKTE PARAPLU'S ALS RECLAMEBOODSCHAPPER VOOR EEN GOEDE SERVICE

Wanneer u een paraplu laat bedrukken, spelen bij de keuze van het type paraplu onder andere de doelgroepen en producten of diensten van uw onderneming een rol. Veel ondernemingen geven de voorkeur aan de opvouwbare paraplu als reclameartikel, want die past met zijn inklapbare frame goed in een tas of rugzak. In de horeca is voor de gastheer die zijn gasten droog naar een taxi begeleidt, een stokparaplu met houten greep praktisch.
Wanneer één van uw klanten bepakt en bezakt is met boodschappentassen of bagage, zal hij de automatische paraplu die hij van u als relatiegeschenk heeft gekregen, zeker weten te waarderen. Tenslotte maakt het automatisch opengaan met één hand alles veel gemakkelijker. Bovendien zijn bedrukte paraplu's reclameboodschappers voor een goede service en veiligheid. Het getuigt van de bereidheid om een goede service te bieden, wanneer de kapper zijn keurig gekapte klant een bedrukte paraplu cadeau geeft. Minstens net zo belangrijk is deze service voor hotelhouders en pensioneigenaren.
Voor de receptie kunt u de paraplu laten bedrukken die als gastenparaplu voor iedereen klaarstaat, die droog op zijn bestemming moet aankomen. Of deze wordt gebruikt als paraplu voor de portier, om gasten droog naar buiten te begeleiden. Bovendien zijn reclameparaplu's aantrekkelijke cadeautjes bij het sluiten van overeenkomsten in veel branches die de service- of veiligheidsgedachte centraal willen stellen. Bijvoorbeeld voor autodealers, makelaars en verzekeringskantoren. Daarbij kunt u evenzo een klassieke paraplu laten bedrukken die aan een stok wordt vastgehouden, als een eenvoudige opvouwbare paraplu.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met één klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina