Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Cadeaupapier

CADEAUPAPIER DRUKKEN: INDIVIDUELE VERPAKKING VOOR UW CADEAUS

Belangrijke of minder belangrijke gelegenheden waarbij klanten of medewerkers een plezier wordt gedaan en hen iets cadeau wordt gegeven, doen zich steeds weer voor: Jubilea, verjaardagen of gewoon een bedankje voor een succesvolle samenwerking zijn maar een paar voorbeelden van gebeurtenissen waarbij heel goed een cadeau kan worden aangeboden. Dus waarom niet eens eigen cadeaupapier laten drukken met uw individueel vormgegeven design? Want ook bij een cadeau is de eerste indruk, de verpakking dus, belangrijk. Wanneer u uw persoonlijke cadeaupapier laat drukken, kunt u met de keuze van het motief en het papier invloed uitoefenen of uw cadeau in de smaak valt.

CADEAUVERPAKKINGEN VOOR PRESENTJES VORMGEVEN MET EEN INDIVIDUELE TOUCH

Vooral ter gelegenheid van Kerstmis, wanneer de periode van het geven van cadeaus hoogtij viert, kan het de moeite waard zijn wanneer men zich van de massa onderscheidt met praktische reclameartikelen of hoogwaardige geschenken. Wanneer deze cadeaus dan ook nog zijn verpakt in individueel bedrukt cadeaupapier, dan valt men ook optisch direct op in de massa. Wanneer u cadeaupapier laat drukken, vergeet dan bij de vormgeving niet uw corporate design erin te verwerken. Dan verbindt de ontvanger het cadeau sneller met uw onderneming. U kunt het best ook nog uw visitekaartje bijvoegen, dan weten uw klanten zeker wie de afzender van het sympathieke gebaar is. Praktisch: Wij bedrukken voor u niet alleen cadeaupapier met uw eigen design, ook andere gedrukte producten als flyers, blokken of posters voor uw bedrijf kunt u in onze shop bestellen.

CADEAUPAPIER BESTELLEN: FORMAAT EN PAPIER BEPALEN

Uw besluit staat dus vast: bedrukt cadeaupapier in uw bedrijfskleuren moet voortaan als cadeauverpakking worden gebruikt. Leg uw motief vast en bepaal in onze shop uw definitieve product. Wanneer u uw cadeaupapier bestelt, kunt u kiezen uit verschillende DIN-formaten. Bovendien kunt u uw individuele cadeaupapier enkel- of tweezijdig laten bedrukken. Voordeel van tweezijdige druk: Cadeaupapier met twee verschillende designs verhoogt de toepassingsmogelijkheden voor verschillende gelegenheden. Wij bedrukken cadeaupapier al vanaf een oplage van tien (enkelzijdig bedrukt) respectievelijk 25 (tweezijdig bedruk) vellen. Voor een heldere kleurweergave van foto's en motieven adviseren wij u kunstdrukpapier te laten bedrukken. U kunt uw cadeaupapier een bijzondere afwerking geven met een matte of glanzende finish. Wanneer u cadeaupapier wilt laten drukken dat beschreven of bestempeld kan worden, dient u offsetpapier te kiezen. Let erop dat uw cadeaupapier niet op een rol wordt geleverd, maar plano liggend.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina