Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Kalenders

MAAK GEBRUIK VAN DE PRINTVARIANT EN LAAT KALENDERS DRUKKEN

Ondanks de toenemende digitalisering in het dagelijks leven, zijn fysieke kalenders een geliefde afwisseling voor kalenders in e-mailprogramma's en mobiele toestellen. Bovendien bieden ze het voordeel dat ze kunnen worden gepersonaliseerd: Met pennen, stickers en dergelijke kunnen gedrukte kalenders persoonlijk worden vormgegeven. Ook op het gebied van branding hebben fysieke kalenders een duidelijk voordeel ten opzicht van de digitale varianten. Individuele pictogrammen, lettertypes, kleuren dat alles kunt u volgens uw eigen corporate design, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo en claims, op uw kalenders drukken.

ALLE AFSPRAKEN IN ……N OOGOPSLAG ONS ASSORTIMENT KALENDERS

In onze onlineshop kunt u vier soorten kalenders laten drukken: klassieke kalenders met ťťn maand, drie maanden of vier maanden per blad en complete jaarkalenders, waarop telkens het desbetreffende aantal maanden in ťťn oogopslag te zien is. Alle soorten kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: in grootformaat, als muurkalender of als tafelkalender. Bovendien kunt u kiezen uit veel formaten: van het heel grote A0-formaat tot en met het kleine formaat 8,5 x 5,5 cm. Het populairst bij onze klanten zijn overigens wandplanners in A1-formaat, jaarkalenders in A4-formaat, zakkalenders in A5-formaat en muurkalenders in A4-formaat. Onze tip: Bij meerzijdige muurkalenders kunt u kiezen tussen een wire-o binding of de gelijmde versie.

PAPIERSOORTEN VOOR HET DRUKKEN VAN KALENDERS

Ook het papieraanbod voor kalenders is in onze onlineshop zeer gevarieerd: Maak een keuze uit kunstdruk-, offset- en wit kringlooppapier evenals kringloopkarton. Voor kalenders met foto's adviseren wij kunstdrukpapier voor een realistische en kleurechte weergave. De populairste papiersoort voor jaarkalenders is kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 250 g/m≤. Tafelkalenders en muurkalenders worden het vaakst besteld met 170 g/m≤ dik kunstdrukpapier, wandplanners daarentegen met kunstdrukpapier van 150 g/m≤.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina