Jaarkalender (tweezijdig)

JAARKALENDERS DRUKKEN EN NOOIT HET OVERZICHT VERLIEZEN

Met de tweezijdige jaarkalenders heeft u altijd een overzicht over de kalenderweken van een halfjaar. Daarbij heeft u de keuze tussen het handzame postkaartformaat A6 tot en met het A3-formaat, dat goed op de muur van een kantoor kan worden gehangen. Bij de tweezijdige jaarkalenders wordt meestal de voorkeur gegeven aan het klassieke A4-formaat. Het voordeel wanneer u jaarkalenders laat drukken met wat dikker papier is, dat deze goed in de hand liggen en bij het omdraaien niet direct omknikken. Zo kunt u ook op elk moment snel de tweede helft van het jaar aan de achterkant overzien. Wanneer u in de maanden van de jaarkalender persoonlijke notities wilt maken, is offsetpapier het meest geschikt. Dit behoort tot de ongestreken papiersoorten en kan daardoor heel goed worden beschreven en bestempeld. U kunt de jaarkalenders ook heel eenvoudig direct online in de browser vormgeven. Bij de online-templates kunt u kiezen uit dezelfde formaten als in de klassieke shop. Tijdens de online-vormgeving van uw product kunt u echter nog het gewenste jaar, provincie en landenversie selecteren. Onze configurator maakt dan automatisch jaarkalenders die al de juiste dagen, namen van maanden en feestdagen bevatten. Sneller kunt u zonder kant-en-klare template geen jaarkalender drukken!

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding