Pop-up-displays

Rechte beurswanden incl. bedrukking

Gebogen beurswanden incl. bedrukking

Rechte beurswanden - alleen bedrukking

Gebogen beurswanden - alleen bedrukking

POP-UP-DISPLAYS: ZEER PROFESSIONELE PRESENTATIESYSTEMEN

Mobiele pop-up-displays zorgen ervoor dat uw reclameboodschap gegarandeerd op geen enkele beurs over het hoofd wordt gezien. De imposante beurswanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zo aan de aangeboden ruimte van uw beursstand worden aangepast. Om uw onderneming en uw producten op ideale wijze te presenteren, zijn de pop-up-displays al naargelang voorkeur en inzetlocatie gebogen of recht. Zo zijn de gebogen beursdisplays bijvoorbeeld geschikt als achtergrond voor lezingen en podiumdiscussies, want ze scheiden het gedeelte optisch af van de overige gebeurtenissen en zorgen voor een uniforme achtergrond met uw vormgeving. Juist pop-up-displays kunnen als beurswand worden gebruikt en presenteren, al naargelang opgedrukt motief, uw onderneming en de aangeboden producten op een bescheiden of juist zeer opvallende wijze. De displays zijn geschikt voor binnen.

POP-UP-DISPLAYS EENVOUDIG OPBOUWEN EN TRANSPORTEREN

Dankzij de eenvoudige en desondanks stevige magneetvergrendeling is het opbouwen en afbreken van de mobiele beurswand op de inzetlocatie snel uitgevoerd zonder extra gereedschap. Wanneer het framesysteem van matzwart aluminium is gemonteerd, kunnen de met uw reclameboodschap bedrukte banen van PVC magnetisch op het stevige presentatiesysteem worden bevestigd. Het aantal bedrukte panelen varieert al naargelang grootte van het pop-up-display. Zowel het framesysteem als de bekleding van het pop-up-display kunnen voor het transport van en naar de beurs ruimtebesparend in de meegeleverde transporttrolley worden opgeborgen. Voor een bijzonder effect en goed zicht op de beursstand, kunt u er als optie twee halogeenlampen bijbestellen om uw pop-up-display mee te verlichten.

TE ALLEN TIJDE NIEUWE BEDRUKKINGEN VOOR UW POP-UP-DISPLAYS

Heeft u een nieuwe bekleding voor uw pop-up-displays nodig? Geen probleem! Wanneer u al een of meerdere rechte of gebogen framesystemen voor pop-up-displays in uw beursuitrusting heeft, kunt u te allen tijde met weinig moeite meer bedrukkingen met uw nieuwe vormgeving voor de displays bestellen. Selecteer daarvoor onder "rechte beurswanden - alleen bedrukking" of "gebogen beurswanden - alleen bedrukking" de desbetreffende afmetingen van uw pop-up-display. Zowel bij de bestelling van pop-up-displays inclusief framesysteem als bij de bestelling van nieuwe bedrukkingen, kunt u kiezen uit zijdeglanzend 350 Ám PVC en gelamineerd 440 Ám PVC als te bedrukken materiaal voor uw beurswand. Dit laatste is gecertificeerd met brandweerstandsklasse B1 en maakt de bekleding van de mobiele beursdisplays heel moeilijk ontvlambaar.

Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie