Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Bierviltjes

De klassieker onder de onderzetters voor een drankje: robuust en sterk absorberend 🍺

Bierviltjes zijn in elke horeca-onderneming een must, omdat ze ook zeer geschikt zijn om reclame voor het eigen bedrijf mee te maken. Terwijl op de ene kant bijvoorbeeld het logo van uw bier- of drankleverancier staat, kunt u de andere kant gebruiken als reclameoppervlak voor uw horeca-onderneming. Het materiaal van onze bierviltjes bestaat uit speciaal hoogwit 1,4 mm dik karton dat zeer absorberend is. Als klassieke onderzetter voor bierpullen zuigen de ronde bierviltjes met een diameter van 10,3 cm ook datgene op wat er bij een vol ingeschonken, grotere bierpul naast gaat. U kunt de bierviltjes echter niet alleen in een ronde, maar ook in een vierkante uitvoering met ronde hoeken bestellen en dat al vanaf een oplage van slechts 100 stuks.

Wat op tafel ligt, springt in het oog

Er zijn talrijke mogelijkheden hoe u met gedrukte producten op tafel direct de aandacht van uw gasten heel gericht kunt sturen. Tafeldisplays in verschillende uitvoeringen bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid speciale aanbiedingen of een overzicht van uw gerechten aan te prijzen. Ook bedrukte placemats vallen direct op en kunnen uw gasten al vˇˇr het eerste servicecontact vriendelijk ontvangen. Bedrukte bierviltjes vormen in een passende vormgeving een geslaagde afronding van uw reclameconcept.

🍺 Echte multitalenten: bierviltjes als uitnodigingen of save-the-date-kaarten

Als rustieke uitnodigingen voor een verjaardag of als save-the-date-kaarten met een gegarandeerd eyecatcher-effect, kunnen bierviltjes veelzijdig voor een andere bestemming worden gebruikt. Iedereen denkt bij het stevige karton en de typische ronde, maar soms ook vierkante vorm direct aan de klassieke onderzetter. Daarom kijkt de toeschouwer zeker twee keer, wanneer er in plaats van het verwachte brouwerijlogo iets anders op is gedrukt. Het hoogwitte 1,4 mm dikke karton zorgt er bovendien voor dat uw uitnodigingen of kaarten in een bijzonder formaat heel stevig zijn. Maar ook voor de horeca zijn er creatieve mogelijkheden om de bierviltjes met wat atypischer ontwerpen te bedrukken: Met kleine amusementsspelletjes of tot nog toe onbekende, grappige weetjes over het bedrijf wordt de wachttijd van de gasten verkort, en zo houden de onderzetters niet alleen uw tafels schoon, maar zorgen zelfs nog voor een goede stemming.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina