Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Menu-/drankenkaarten

HORECA: AANTREKKELIJKE MENU- EN DRANKENKAARTEN LATEN DRUKKEN

Wanneer u menu- en drankenkaarten laat drukken, wordt er aan uw fantasie helemaal geen paal en perk gesteld! De menukaarten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten, met verschillende soorten bindingen en veredelingen.

Al naargelang grootte en stijl van de horecagelegenheid kunt u kiezen uit menukaarten met spiraalbinding, gevouwen menukaarten, geniete menukaarten of menukaarten in de vorm van placemats.

Wanneer u aparte drankenkaarten wilt laten drukken, kunnen de aangeboden menukaarten natuurlijk ook voor dit doel worden vormgegeven, en zo presenteert u uw gasten uw gehele assortiment dranken.

VOOR ELKE GELEGENHEID DE PASSENDE MENUKAARTEN DRUKKEN

Wilt u slechts een kleine keuze dranken en gerechten aanbieden of een bestaande menukaart alleen aanvullen met seizoensgerechten? Geen probleem! Laat dan enkele menukaarten drukken.

Deze menukaarten bestaan uit vellen papier die aan de voor- en achterkant individueel, naar eigen wens worden bedrukt en zijn verkrijgbaar in de formaten A6, A5, A4, A3 en DL.

Wanneer u extra aandacht wilt vestigen op dagmenu's of weekacties, kunt u ook placemats als menukaarten laten drukken. Zo overtuigen uw menu's al op het eerste gezicht.

DE KEUZE VAN HET JUISTE PAPIER VOOR UW MENU- EN DRANKENKAARTEN

Of het nu gaat om een restaurant, bar of club, en of u nu menu- of drankenkaarten laat drukken: deze dragen in aanzienlijke mate bij aan het imago en de uitstraling van uw horecagelegenheid en zijn zo individueel als het etablissement zelf.

Daarom kunt u, wanneer u menukaarten laat drukken, behalve uit de verschillende varianten en formaten, ook kiezen uit verschillende soorten papier en gramsgewichten.

Vaak geldt: hoe dikker de pagina's van de menu- en drankenkaarten, des te hoogwaardiger is de indruk die men van de gelegenheid heeft. Al naargelang de variant menu- of drankenkaart kunt u kiezen uit kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 170 g/m≤, 250 g/m≤, 300 g/m≤ of 400 g/m≤. Om een indruk van de kleuren en papierkwaliteit te krijgen, is het raadzaam een proefdruk te laten maken of ons papierstalenboek aan te vragen.

Vooral placemats kunnen gevarieerd worden vormgegeven. Deze zijn verkrijgbaar in kunstdruk- en offsetpapier, maar ook in kunststoffolie en linnen karton.

FAQ'S OVER HET PRODUCT MENUKAARTEN

Welk formaat moet een menukaart hebben?

Er is geen vast formaat voor menukaarten. Populair is het A4-formaat voor een uitgebreid aanbod van gerechten en dranken en het DL-formaat voor minder omvangrijke en handzame kaarten.

Wat moet er op een menukaart staan?

Op een menukaart dienen behalve de naam van de eetgelegenheid ook de contactgegevens en het aanbod van gerechten en dranken evenals de prijzen te staan. Daarbij dient u te letten op de bepalingen van de prijsaanduidingsverordening evenals op alle wettelijke richtlijnen, o.a. voor het vermelden van bepaalde additieven en allergenen.

Zijn er veredelingsmogelijkheden, zodat de menukaarten afwasbaar zijn?

Ter bescherming van het oppervlak adviseren wij een cellofaanlaag aan beide kanten van de menukaarten. Let erop dat de kaarten alleen beperkt afwasbaar zijn, omdat de veredeling op beide kanten apart wordt aangebracht en deze het papier niet volledig omsluit.

Welke soorten menukaarten zijn er leverbaar?

Wij voeren klassieke menukaarten met spiraalbinding of geniet (vanaf 8 pagina's). Voor dagaanbiedingen en losse menukaarten bieden wij inschieters aan. Geliefd is vooral de combinatie van gevouwen menukaart en flyer, die tevens kan worden gebruikt als reclamemiddel. Ook onze placemats kunnen prima als menukaart worden gebruikt.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina