Goed

Trustpilot

Wijnetiketten

WIJNETIKETTEN DRUKKEN EN EEN GOEDE FLES WIJN EEN INDIVIDUELE LOOK GEVEN

Onafhankelijk van uw branche of de producten die u aanbiedt, behoort wijn tot de hoogwaardige en populaire cadeaus voor zakenpartners en klanten. Om met een fles wijn een positieve indruk achter te laten, dient men echter niet de eerste de beste wijn met een leuk etiket op de fles in de supermarkt te grijpen. Wanneer u wijn als exclusief geschenk, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk, een kroonjaar of een bedrijfsjubileum naar een klant wilt sturen, dient u van tevoren via internet of bij een wijnhandelaar informatie in te winnen, zodat u opvalt in de massa met gelukwensen. Belangrijke criteria zijn druivensoort, wijnboer en bottelaar, maar ook het alcoholgehalte van een wijn en natuurlijk de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger. U wilt toch zeker weten dat de ontvangers zich uw onderneming ook nog herinneren, wanneer ze de wijn later drinken en de kaart met felicitaties niet meer om de hals van de fles hangt? Geef de flessen wijn dan met eigen etiketten een individuele look en laat exclusieve wijnetiketten drukken. Ontwerp uw flesstickers het best in uw corporate design en met uw logo, dat verhoogt de herkenningswaarde. En wat te denken van een mooi citaat, dat bij uw onderneming past.

EEN GOEDE INDRUK MAKEN MET PERSOONLIJKE WIJNETIKETTEN IN HET BEDRIJFSDESIGN

Wanneer u bij ons wijnetiketten laat drukken, kunt u de afmetingen van de stickers helemaal zelf bepalen dankzij de vrije formaatkeuze. De etiketten worden naast elkaar op een rol geleverd. De ongedeelde stickers zijn direct klaar voor gebruik en kunnen gemakkelijk van het dragerpapier worden afgetrokken. De achterkant kan niet worden bedrukt, omdat deze voorzien is van lijm. Wij drukken wijnetiketten in onze drukkerij in digitale druk en met lak. Wij gebruiken geen extra lijm, foliedruk of een cellofaanlaag. Daarvoor bieden wij diverse soorten papier aan, om te voldoen aan de verschillende eisen van onze klanten. Behalve exclusieve papiersoorten als structuurpapier en transparant papier, bieden wij met offsetpapier ook een mogelijkheid aan, waarbij etiketten na het drukken nog zelf kunnen worden beschreven. Wanneer u wijnetiketten wilt laten drukken die een signaalwerking hebben, dient u neonpapier te gebruiken. De lettertypes worden daarbij eenkleurig zwart afgedrukt, zodat de neonkleur direct opvalt.

WIJNETIKETTEN LATEN DRUKKEN EN GEVARIEERD GEBRUIKEN

Wanneer u wijnetiketten laat drukken, kunt u deze natuurlijk ook gebruiken als etiketten voor sterkedrank. Onze flesetiketten zijn ook geschikt voor veel andere toepassingsmogelijkheden. Oneigenlijk gebruik is hier uitdrukkelijk toegestaan: Merk bijvoorbeeld ook eens potjes met een dip of jam, die u ter gelegenheid van Kerstmis of Pasen naar uw klanten verstuurt, met individuele wijnetiketten. Vergeet niet belangrijke informatie zoals ingrediŰnten of een houdbaarheidsdatum te vermelden. Maakt u producten in flessen of glazen potten? Ook hiervoor kunt u wijnetiketten laten drukken en deze gebruiken om uw producten een look in het corporate design te geven. Onze etiketten worden geproduceerd in digitale druk en zijn zelfklevend. De wijnetiketten plakken permanent en kunnen moeilijk weer van de oppervlakken worden verwijderd.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina