Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Flesetiketten

TER MARKERING VAN FLESSEN EN GLAZEN: FLESETIKETTEN DRUKKEN

Breng productinformatie als ingrediŽnten heel eenvoudig aan op uw producten met flesetiketten in uw corporate design. Wanneer u individuele flesetiketten laat drukken, dient u erop te letten dat belangrijke informatie als ingrediŽnten, inhoud of het alcoholpercentage van dranken, goed leesbaar is. Behalve lettertype en -grootte beÔnvloedt ook het contrast tot de achtergrond de leesbaarheid. Wilt u uw klanten een uitgelezen fles champagne overhandigen en ervoor zorgen dat zij zich ook zonder de daaraan bevestigde felicitatiekaart nog de afzender van het edele vocht herinneren? Laat dan flesetiketten drukken in uw corporate design, met uw logo of hartelijke groeten, en gebruik deze stickers om flessen wijn of champagne mee te markeren. U kunt deze flesstickers op de flessenhals of over het desbetreffende etiket heen plakken. Daarbij mag u niet over belangrijke ingrediŽnten heen plakken. Het is eveneens mogelijk uw eigen bieretiketten vorm te geven en te laten drukken. Plak niets over deze informatie heen, wanneer u uw logo op de fles plaatst. Benut de kans om uw merk op bescheiden wijze, maar niet alledaags bij uw klanten onder de aandacht te brengen, en laat bij ons flesetiketten drukken.

PRAKTISCHE FLESETIKETTEN LATEN DRUKKEN IN DE DOOR U GEWENSTE AFMETINGEN

Welke producten u met plaketiketten uw persoonlijke look wilt geven, is helemaal aan u. Een jampot, wijnfles of exclusieve sterkedrank, dankzij de vrije formaatkeuze kunt u uw stickers aanpassen aan de flessen en naar eigen wens vormgeven. Wanneer u flesetiketten wilt laten drukken, kunt u deze in onze onlineshop selecteren in een grootte van ten minste 5 x 5 cm tot maximaal 21 x 21 cm. Ontwerp uw eigen motief en stuur ons bij bestelling de uiteindelijke drukgegevens. De wijnetiketten, etiketten voor sterkedrank en andere dranken worden bij ons gedrukt in hoogwaardig digital druk. De stickers worden op de drager naast elkaar in het eindformaat geplaatst en geleverd op een rol. Ze zijn direct klaar voor gebruik en kunnen er gemakkelijk worden afgetrokken. Omdat de achterkant bestaat uit zelfklevend papier, kan dit niet worden bedrukt. In onze drukkerij kunt u uw individuele flesetiketten al vanaf een oplage van 100 stuks laten drukken.

VEELZIJDIGE VORMGEVINGSMOGELIJKHEDEN: FLESETIKETTEN DRUKKEN

De keuze van het juiste papier is belangrijk, wanneer u flesetiketten wilt laten drukken. Want samen met het motief beÔnvloedt ook het papier het totale uiterlijk en de manier waarop de flessen aanvoelen. Zo kunnen stickers als veredeling van de flessen worden gezien, die ook de kwaliteit van het cadeau en van de afzender weergeven. Wanneer u flesetiketten laat drukken, kunt u bij ons kiezen uit vijf verschillende papiersoorten die wij voor u bedrukken en in de vorm van etiketten op rol leveren. Voor een heel luxe en exclusieve uitstraling bijvoorbeeld als wijnetiketten, adviseren wij ons witte structuurpapier: krijtkleurig en met een lichte streepstructuur onderscheidt het zich qua gevoel heel goed van een gladde flessenhals. Of wilt u het liever iets bescheidener? Laat uw keus dan vallen op transparante plaketiketten op rol. De extra laklaag zorgt dat de flesstickers langer leesbaar zijn en daarmee voor een hogere kwaliteit. Overigens: Als u wilt opvallen, kies dan voor neonpapier. Let er hierbij op dat de etiketten eenkleurig worden bedrukt en de gebruikte vormen en lettertypes zwart worden weergegeven.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina