Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

USB-sticks

HOOGWAARDIGE CADEAUS, NIET ALLEEN VOOR TECHNIEKLIEFHEBBERS

USB-sticks zijn tegenwoordig een absoluut noodzakelijke tool om gegevens op op te slaan of deze ongecompliceerd (ook zonder het gebruik van internet) van het ene apparaat naar het andere over te brengen. Daarmee geeft u een give-away aan uw klanten of beursbezoekers, die niet alleen techniekliefhebbers enthousiast maakt: USB-sticks zijn praktische hulpmiddelen en als echte allroundtalenten bruikbaar op kantoor, thuis of onderweg. Dankzij het oog resp. gat kunnen de bedrukte USB-sticks gemakkelijk aan een sleutelbos worden bevestigd en zijn zo altijd aanwezig en snel bij de hand.
Heeft u er al eens aan gedacht uw hand-outs en presentaties voor vergaderingen, conferenties of workshops direct voor uw deelnemers op bedrukte USB-sticks te zetten? Zo creŽert u een uniek geschenk dat zeker lang in herinnering ťn gebruik blijft. Met een geheugenruimte van 4 GB kunt u daar heel wat materiaal op zetten, zoals muziek- en videobestanden, fotogalerijen of documenten.

USB-STICKS BEDRUKKEN MET STIJL

In ons assortiment vindt u hoogwaardige USB-sticks in verschillende uitvoeringen: Twee varianten in een glanzende, metaalachtige look worden door uw lasergegraveerde logo echte eyecatchers. Terwijl de USB-stick metallic van kunststof is gemaakt en een draaisluiting van aluminium heeft, scoort de USB-stick sleutel door zijn bijzondere uiterlijk in de vorm van een sleutel. Een ander exemplaar is driedimensioneel veredeld waardoor uw motief door de gewelfde oppervlaktecoating heel goed tot zijn recht komt.
Voor nog meer individualiteit bij de vormgeving van uw elektronische hulpmiddelen kunt u voor de USB-geheugensticks verschillende omhulselkleuren kiezen. Zo vindt u opvallende kleuren als groen, oranje of rood, maar ook bescheiden wit. De varianten in zilver of zwart worden door hun luxe uiterlijk een stijlvol cadeau.
Overigens: U kunt bij ons ook bedrukte powerbanks bestellen. In combinatie met de USB-sticks geeft u uw klanten, gasten of medewerkers een praktisch duo reclameartikelen in handen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina