USB-sticks

HOOGWAARDIGE CADEAUS, NIET ALLEEN VOOR TECHNIEKLIEFHEBBERS

USB-sticks zijn tegenwoordig een absoluut noodzakelijke tool om gegevens op op te slaan of deze ongecompliceerd (ook zonder het gebruik van internet) van het ene apparaat naar het andere over te brengen. Daarmee geeft u een give-away aan uw klanten of beursbezoekers, die niet alleen techniekliefhebbers enthousiast maakt: USB-sticks zijn praktische hulpmiddelen en als echte allroundtalenten bruikbaar op kantoor, thuis of onderweg. Dankzij het oog resp. gat kunnen de bedrukte USB-sticks gemakkelijk aan een sleutelbos worden bevestigd en zijn zo altijd aanwezig en snel bij de hand.
Heeft u er al eens aan gedacht uw hand-outs en presentaties voor vergaderingen, conferenties of workshops direct voor uw deelnemers op bedrukte USB-sticks te zetten? Zo creŰert u een uniek geschenk dat zeker lang in herinnering Ún gebruik blijft. Met een geheugenruimte van 4 GB kunt u daar heel wat materiaal op zetten, zoals muziek- en videobestanden, fotogalerijen of documenten.

USB-STICKS BEDRUKKEN MET STIJL

In ons assortiment vindt u hoogwaardige USB-sticks in verschillende uitvoeringen: Twee varianten in een glanzende, metaalachtige look worden door uw lasergegraveerde logo echte eyecatchers. Terwijl de USB-stick metallic van kunststof is gemaakt en een draaisluiting van aluminium heeft, scoort de USB-stick sleutel door zijn bijzondere uiterlijk in de vorm van een sleutel. Een ander exemplaar is driedimensioneel veredeld waardoor uw motief door de gewelfde oppervlaktecoating heel goed tot zijn recht komt.
Voor nog meer individualiteit bij de vormgeving van uw elektronische hulpmiddelen kunt u voor de USB-geheugensticks verschillende omhulselkleuren kiezen. Zo vindt u opvallende kleuren als groen, oranje of rood, maar ook bescheiden wit. De varianten in zilver of zwart worden door hun luxe uiterlijk een stijlvol cadeau.
Overigens: U kunt bij ons ook bedrukte powerbanks bestellen. In combinatie met de USB-sticks geeft u uw klanten, gasten of medewerkers een praktisch duo reclameartikelen in handen.

Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie