Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Koptelefoons en speakers

KOPTELEFOONS BEDRUKKEN VOOR MILLENNIALS

Millennials, die ook wel digital natives worden genoemd, zijn diegenen onder ons die zijn opgegroeid met internet en de daarmee verbonden techniek. Om deze doelgroep met klassiek promotiemateriaal enthousiast te maken, is af en toe een van de moeilijkste dingen op reclamegebied. Dan rijst de vraag, hoe kan men de jongere generatie, de millennials dus, nu voor zich winnen? Onze oplossing: Geef relatiegeschenken met een hoge technische gebruikswaarde cadeau, die dagelijks en ook in de vrije tijd kunnen worden gebruikt. Overeenkomstig uw gewenste doelgroep kunt u in dit geval speakers of koptelefoons laten bedrukken, die een echt alternatief voor de typische promotieartikelen vormen. Onze oordopjes en speakers to go zijn compatibel met alle gangbare smartphonemodellen, daarom is hier zeker sprake van een zeer praktisch reclameartikel voor millennials. Door bedrukte koptelefoons cadeau te geven, die dagelijks door digital natives en andere klanten kunnen worden gebruikt, vergroot u dus duidelijk de reikwijdte van uw onderneming.

SPEAKERS ALS WEGGEVERTJE: WIRELESS, BLUETOOTH, USB-SLOT

DÓt en veel meer bieden onze technische relatiegeschenkgadgets. Bij ons vindt u een ruime keuze aan technisch hoogwaardige producten, zoals bijvoorbeeld powerbanks, USB-sticks, selfiesticks evenals onze koptelefoons en Bluetooth-speakers. Tot de features van de mobiele speakers en headsets behoren onder andere draadloos gebruik, USB-slots en een AUX-ingang. Laat speakers bedrukken en maak met dergelijke praktische relatiegeschenken de meest uiteenlopende smartphone-gebruikers onder uw klanten blij.

KOPTELEFOONS BEDRUKKEN VOOR MEER CONCENTRATIE

Of het nu op school is, op kantoor of tijdens het sporten, de hele dag door goed geconcentreerd blijven is niet eenvoudig. Muziek helpt ons om langdurig gefocust en ontspannen te blijven en verbetert binnen enkele minuten onze stemming. Niet alleen om die redenen bevinden koptelefoons en draagbare speakers zich tegenwoordig onder de populairste metgezellen. Laat koptelefoons bedrukken met uw individuele logo en maak zo potentiŰle klanten attent op uw onderneming en merken. Ons voorstel: Geef bedrukte oordopjes en speakers als weggevertjes cadeau voor individuele presentaties op beurzen, en laat zo een onuitwisbare indruk achter. Maak ook van deze relatiegeschenken gebruik om de bekendheid van uw employer branding te bevorderen en profiteer van geconcentreerde medewerkers!
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina