Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Poloshirts heren

Poloshirts voor heren bedrukken casual en modieus

Doe uw medewerkers eens een plezier en bestel bedrukte poloshirts. Casual en modieus tegelijk zijn deze nog steeds trendy, of het nu in de vrije tijd is of op het werk. Daarmee maakt u niet alleen medewerkers blij, die van poloshirts met uw individuele opdruk houden, maar ze zijn ook geschikt als relatiegeschenken voor klanten. Uw logo mag bij het vormgeven van het motief natuurlijk niet ontbreken. Laat het logo bijvoorbeeld aan de voorkant opdrukken evenals een vlotte spreuk, een coole kreet of uw bedrijfsslogan aan de andere kant. Bij ons kunt u verschillende modellen vormgeven voor dames en heren. Poloshirts voor heren bijvoorbeeld hebben een rechte of wat lossere pasvorm. Modellen met korte mouwen zijn wat gangbaarder in het dagelijks leven, maar wij hebben ook poloshirts voor heren met lange mouwen laat deze bijvoorbeeld bedrukken voor koudere dagen of iets formelere gelegenheden. Wanneer u een poloshirt voor heren wilt laten bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende merken als Fruit of the Loom, Sols of B&C Collection.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina