Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Magneetplaten

INDIVIDUELE MAGNEETPLATEN BEDRUKKEN EN GEBRUIKEN ALS RECLAMEOPPERVLAK

Of het nu is als magneetplaat voor op een auto, magneetbord of reclameoppervlak, magnetische borden kunnen veelzijdig worden gebruikt. Bij ons kunt u uw magneetplaten laten drukken en daarbij kiezen uit talrijke gangbare formaten en bijna elke vorm. Maak gewoon een individuele contoursnede met een breedte van 20 tot 150 cm en een hoogte van 20 tot 60 cm. Al in een zeer kleine oplage kunnen wij magneetplaten voor u produceren. Onze platen worden enkelzijdig en vierkleurig bedrukt. De magnetische achterkant van de folie blijft onbedrukt, maar wordt behandeld met een matte UV-lak. Dit beschermt de ondergrond nog eens extra. Een ander voordeel van de magneetfolie: Het materiaal is flexibel, hecht perfect op metalen oppervlakken en past zich ook heel goed aan lichte welvingen aan. Indien nodig kunnen de magneetplaten snel en eenvoudig vervangen of verwijderd en gereinigd worden. Onze tip voor een lange hechtings- en levensduur van uw bedrukte magneetplaten: Gebruik een zachte doek met een mild reinigingsmiddel voor de plaat en de ondergrond, en laat de gereinigde vlakken daarna drogen.

MAGNEETPLATEN: BINNEN EN BUITEN EEN BLIKVANGER

Onze magneetplaten worden standaard veredeld met een robuuste PVC-laag die de optische indruk van de flexibele reclameoppervlakken in waarde verhoogt. Deze veredeling maakt de platen tevens sterker, waardoor bijvoorbeeld ook het gebruik als aanwijzingsbord buitenshuis zonder problemen mogelijk is. U kunt de magneetplaten niet alleen in verschillende afmetingen bestellen, maar op verzoek ronden wij de hoeken van uw bedrukte platen ook iets af. Voor iedereen die het nog individueler wil: Bij ons krijgt u uw persoonlijke magneetplaten ook in de gewenste vorm. Hiervoor hebben wij alleen uw drukbestand nodig inclusief contoursnede. Als optie bieden wij ook een gegevenscontrole aan en controleren uw product bijvoorbeeld met betrekking tot de drukkwaliteit. En wanneer er eens haast bij is, kunt u ook gebruikmaken van ons optie "spoeddruk".

GEVARIEERD IN GEBRUIK: BEDRUKTE MAGNEETPLATEN

Of het nu gaat om een kortdurende autobelettering of voor het aanbrengen op andere metalen oppervlakken - magneetplaten kunnen voor diverse toepassingen worden gebruikt. Gewoon op een autoportier of schoolbord plaatsen en de magneetfolie hecht vanzelf. Belangrijke aanwijzingsborden kunnen indien nodig steeds weer worden aangebracht of weggenomen, bijvoorbeeld wanneer 's zomers en 's winters verschillende openingstijden gelden. Maar magneetborden zijn niet alleen geschikt als reclameborden voor de korte duur. Bedrukt met een grappige spreuk of aantrekkelijk design kunnen ze ook worden gebruikt als weggevertjes voor klanten of beursbezoekers. Zo kan het weleens gebeuren dat uw reclameboodschap langdurig als chique magneet op de koelkast van uw klanten blijft zitten. Maar de toepassingsmogelijkheden van magneetplaten zijn nog veel gevarieerder: Ook uw volgende lezing kan op die manier worden opgeleukt. Visualiseer verbanden op een magneetbord door daar kleine magneetplaatjes op te plakken en te verschuiven. Zoiets onthouden mensen, juist in tijden waarin iedereen gebruikmaakt van een Power Point-presentatie.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina