Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Platen van acrylglas

HOOGWAARDIG EN VEELZIJDIG TOEPASBAAR: BORDEN VAN BEDRUKT ACRYLGLAS

In veel entrees van dokterspraktijken, bedrijfscentrales of kantoorcomplexen zijn ze te vinden: BORDEN VAN BEDRUKT ACRYLGLAS. De bedrukte platen van acrylglas of plexiglas zijn bij uitstek geschikt als borden van bedrijven, praktijken en advocatenkantoren of als reclameborden. De glasheldere en glanzende platen geven bedrijfsinformatie hoogwaardig en met een heel bijzondere dieptewerking weer. Omdat de platen van acrylglas op echt glas lijken, zien ze er net zo hoogwaardig uit, maar zijn tegelijkertijd voordeliger, lichter en minder gevoelig voor beschadigingen als de breekbare tegenhanger. Wetenswaardig voor iedereen die acrylglas wil laten bedrukken is ook, dat de platen zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Als aanwijzingsborden zijn de bedrukte platen van PLEXIGLAS« buiten bestand tegen alle weersomstandigheden. Binnen zijn ze bijvoorbeeld bedoeld als decoratie-elementen en geven foto's of reclameboodschappen zeer hoogwaardig weer. Het begrip PLEXIGLAS« is eigenlijk een merknaam, maar wordt vaak gelijkgesteld met het materiaal acrylglas.

ACRYLGLAS BEDRUKKEN IN DE VOLGENDE FORMATEN

Wanneer u platen van acrylglas wilt laten bedrukken, heeft u de keuze uit veel verschillende formaten. Wij drukken uw zelf vormgegeven, gewenste motief helemaal naar uw eigen ideeŰn op vierkante platen van PLEXIGLAS«, platen in DIN-formaat of platen in een speciaal formaat. Wanneer u wilt dat uw motief goed opvalt, kunnen wij dit drukken op een acrylglasplaat van 200 x 100 cm. Maar ook het bedrukken van kleine borden, bijvoorbeeld om huis- of kamernummers aan te geven, is mogelijk met het formaat 30 x 30 cm. Wilt u een plaat van acrylglas laten bedrukken, maar kunt u tussen alle formaten niet de passende grootte voor uw doel vinden? Geen probleem! Behalve de keuze van een speciaal formaat is ook een vrije formaatkeuze mogelijk. Met deze optie bepaalt u het formaat van het bord van acrylglas zelf. Mogelijk zijn alle formaten met een breedte tussen 20 cm en 118 cm evenals een hoogte tussen 20 cm en 84 cm.

PLATEN VAN ACRYLGLAS LATEN BEDRUKKEN EN CORRECT MONTEREN

Wanneer wij de doorzichtige platen van acrylglas bedrukken, gebeurt dit via UV-directdruk. Uw motief wordt met hoogwaardige UV-inkt in spiegelbeeld op de achterkant van de plaat van acrylglas gedrukt en met behulp van ultraviolet licht gedroogd. Vervolgens wordt het volledige oppervlak van de PLEXIGLAS«-borden voorzien van een witte achterkant, zodat de contrastwerking van de opdruk nog beter uitkomt. Daardoor ziet het motief op de afgewerkte borden er stralend en kleurintensief uit.

Al naargelang op welke (donkere) ondergrond u de borden van acrylglas monteert, worden de platen iets lichtondoorlatend. Om dit te voorkomen kunt u bij de bedrukte borden van acrylglas als optie nog vier afstandshouders van metaal bijbestellen. Deze zorgen ervoor dat de PLEXIGLAS«-borden niet direct op de wand aansluiten, maar met een afstand van ongeveer 2,0 cm kunnen worden bevestigd. Dit laat uw motief er nog effectvoller uitzien en zorgt voor extra dieptewerking. Wanneer u platen van acrylglas laat bedrukken, heeft u bovendien de mogelijkheid de borden direct van boorgaten in de hoeken te laten voorzien. U krijgt de borden van acrylglas dan met een gat in elk van de vier hoeken, naar keuze met een diameter van 4,0 of 6,0 mm. Dankzij de boorgaten in de hoeken kunt u de borden van PLEXIGLAS« gemakkelijker ophangen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina