Entreekaartjes

ENTREEKAARTEN VOOR UW EVENEMENTEN

Gedrukte entreekaartjes zijn ook in het tijdperk van smartphone, smartwatch en dergelijke een trouwe metgezel tijdens muzikale, artistieke of sportieve evenementen. Laat tickets drukken voor concerten, festivals, theater-, opera- of filmvoorstellingen of andere evenementen. De favorieten van onze klanten zijn entreekaartjes in A7-formaat. Voor dit en voor andere formaten van entreekaarten vindt u in onze onlineshop gratis templates voor tickets, waarmee u uw drukgegevens heel eenvoudig met de juiste afmetingen kunt aanmaken.

Onze tip: Voeg bij uw entreekaartjes toch ook meteen het verloop van uw evenement als flyer of postkaart.

SPECIALE UITNODIGINGEN DRUKKEN IN DE STIJL VAN TICKETS

Laat entreekaarten drukken als uitnodigingen en verras uw gasten met een bijzonder idee. Voor het eerstvolgende bedrijfsfeest, de komende open dag of een ander bijzonder evenement bij ons kunt u uitnodigingen laten drukken die als entreekaarten voor een verrassend effect zorgen. Vierkante uitnodigingen of kaarten in andere speciale formaten zoals 1/3 A4 hebben een bijzondere uitstraling. Ook hogere gramsgewichten van het papier en veredelde oppervlakken voelen zeer hoogwaardig aan. Wanneer u een bepaalde schikking van de plaatsen heeft gemaakt, kunt u de entreekaarten ook nummeren. Uw uitnodigingen krijgen een speciale beveiliging, wanneer u entreekaarten laat drukken die ook van uw persoonlijke motief in blacklight inkt zijn voorzien. Onder een UV-lamp kunt u controleren of de uitnodigingen origineel zijn of niet. Trouwens: Uitnodigingen die u niet persoonlijk kunt overhandigen, komen bij uw gasten op stijlvolle wijze aan in bedrukte enveloppen.

TICKETS DRUKKEN OP BEVEILIGD PAPIER

Zeer veilige entreekaartjes drukken wij voor u op beveiligd papier, waardoor bij het inscheuren een bepaalde veiligheidskenmerk zichtbaar wordt: een in het materiaal ingewerkte, rood gekleurde tussenlaag. Hiermee kunnen uw tickets heel moeilijk worden vervalst. Daarmee zijn ze ideaal voor exclusieve evenementen.

Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie