Reclamestickers

Vrije invoer formaat

Ronde/ovale formaten

DIN-formaten

Vierkant

Speciale formaten

RECLAMESTICKERS DRUKKEN VOOR VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN

Of het nu is op ramen, deuren of in de hoofden van de toeschouwers, met reclamestickers blijft uw boodschap hangen. Wanneer u de hechtende folies met uw logo en contactgegevens bedrukt, kunt u deze ook prima gebruiken om goederen te kenmerken. Dat kan ook op verpakkingen die vervolgens worden verzonden naar klanten, winkels of evenementen. Daarmee kunt u producten bovendien opvallend met uw logo branden, bijvoorbeeld voor uw aanwezigheid op een beurs of een uniforme presentatie op kantoor. Wanneer u reclamestickers laat drukken, kunt u behalve uw logo ook een slogan of een aantrekkelijk motief kiezen. Vooral met vlotte spreuken en grappige afbeeldingen vormgegeven, zijn bedrukte reclamestickers als weggevertjes op een beurs, bij evenementen of uitgestald in een winkel zeer geschikt.

RECLAMESTICKERS DRUKKEN DANKZIJ ENORME VERSCHEIDENHEID EEN FLUITJE VAN EEN CENT

Wanneer u reclamestickers wilt laten drukken, moet u eerst besluiten welke vorm u wilt. In ons assortiment vindt u rechthoekige en vierkante reclamestickers, maar ook ronde, ovale en diverse formaten met speciale afmetingen. Daartoe behoren bijvoorbeeld stickers voor een ordnerrug, die ideaal zijn voor een uniforme presentatie op kantoor of om de dossiers van conferentiedeelnemers te kenmerken. Ook voor wat betreft de afmetingen van reclamestickers kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden: Bij de rechthoekige stickers variŰren de formaten bijvoorbeeld van het kleine A8-formaat via DL tot en met het grote A3-formaat. Wanneer u voor uw hechtfolie een vrije vorm wilt, adviseren wij u de volgende producten: Voor de in digitale druk bedrukte vloerstickers en de grootformaat plakfolies kunt u in de drukgegevens een contoursnede aanmaken en zo de vorm vrij bepalen.

RECLAMESTICKERS VOOR BINNEN EN BUITEN

Wanneer u reclamestickers wilt laten drukken, is het belangrijk het juiste materiaal voor uw doeleinden te kiezen. Zelfklevend papier is ideaal voor indoorstickers, terwijl stickers van PVC-folie ook (tijdelijk) buitenshuis kunnen worden gebruikt. Dit materiaal wordt glanzend bedrukt met UV-gedroogde inkt en is waterbestendig. Reclamestickers kunnen overigens al vanaf een oplage van 100 stuks worden gedrukt. Wanneer u kleinere oplagen wenst, kunt u bijvoorbeeld afzonderlijke grootformaat plakfolies bestellen.

Aanwijzing: Bij het vormgeven van uw motief en het aanmaken van uw drukgegevens voor het drukken van stickers, dient u erop te letten dat bij doorzichtig zelfklevend papier respectievelijk PVC-folie de kleur wit niet kan worden gedrukt. Alles wat in uw drukgegevens wit is, blijft doorzichtig of gedeeltelijk doorzichtig.

Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie